Naar buiten met een Polarn kinderjas (Win!)

Naar de geitjes, fietsen en de eendjes en vogels voeren.

Voor kinderen is het o zo belangrijk om zoveel mogelijk vitaminen D buiten op te doen zodra het kan. En dus trekken we er ondanks het nog frisse weer er op uit.

We gaan weer meer voetballen, naar speeltuinen, kinderboerderijen of het park. Even die frisse neus halen en energie opdoen.
Om niet al te verkleumd thuis te komen probeer ik mijn zoon van 2 jaar warm te houden met de laagjes methode van Polarn O. Pyret. Door middel van een shelljack te combineren met een fleece wordt er extra warmte vastgehouden.

Blog door Sanne

kinderjas

De jas – shelljack
De shelljack is een warme water- en winddichte jas, die toch ademt. Wel zo fijn zodat tijdens het spelen je kind niet gaat zweten en hij de warmte kwijt kan. De jas heeft fijne bijkomstigheden als een zacht gevoerde kraag wat behaaglijk aanvoelt en de bovenkant van de rits is beschermd met een omslag, dus geen irritaties aan de kin.
De jas heeft reflectiestrips, 2 zakken en een afneembare capuchon.
Aan de binnenkant van de jas kan een fleece bevestigd worden voor extra warmte.

De fleece – windfleecejack
De windfleecejacks van Polarn O. Pyret zijn net als de shelljacks winddicht, zonder dat ze hun ademend vermogen verliezen. Door de strip met drukknoopjes kan ik de fleece gemakkelijk aan de shelljack klikken en heb ik een dikke warme jas. De nauwe mouwuiteinden zijn handig zodat de kou niet de jas inwaait en er zit een gat voor de duim in waardoor een deel van de handjes warm blijven. Als het weer lekkerder wordt en de temperatuur hoger kan ik de fleece ook als jasje gebruiken.

Ik vind de jassen los én in combinatie met elkaar ideaal. Ze zijn handig, sterk en duurzaam gemaakt. In meerdere seizoenen te dragen en door meerdere generaties = win-win. Daar hou ik van. De jassen zijn heel basic qua look, niet heel trendy. De jas heeft niet direct mijn voorkeur van mooi en hip maar dit wordt wel overklast door alle praktische voordelen die het heeft.
De jassen en fleecejacks zijn in meerdere kleuren en kleurcombinaties verkrijgbaar van maat 74 tot 152.

Kijk voor alle mogelijkheden op www.polarnopyret.nl of ga naar een van hun winkels in Eindhoven, Maastricht of Utrecht!

Mail & win UPDATE
Klik op de link hierboven en bekijk de jacks! Geef in het mail & win veld aan welke Shell-fleece combinatie jij zou willen winnen voor je kind. Wij mogen 1 kinderjas verloten 🙂

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Lees ook
> in gesprek met Odin Estafette
> Opvolgmelk win actie

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *