Liliane Fonds over het nieuwe MVO

‘Succes delen’.

Op dinsdag 18 september organiseren het Liliane Fonds en AFAS Software ‘Succes Delen’, een inspirerende bijeenkomst over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het evenement is speciaal bedoeld voor ondernemers, directieleden en managers die meer willen weten over hoe ze een MVO-beleid kunnen opzetten.

Tijdens ‘Succes Delen’ zullen Gerard Kleisterlee van het Comité van Aanbeveling van het Liliane Fonds en Ton van der Veldt van de Raad van Bestuur van AFAS Software hun visie geven op ‘het nieuwe MVO’. Tot nu toe lag de focus van MVO vooral op het energie- en milieuaspect. Tegenwoordig kiezen steeds meer bedrijven voor een bredere insteek, waarbij maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop staat. Onder leiding van Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds, kunnen de deelnemers vervolgens nader met elkaar kennismaken en ervaringen uitwisselen tijdens een netwerksessie in de vorm van speeddates. Het netwerkevent ‘Succes Delen’ vindt plaats van 16.00 tot 20.00 uur op het hoofdkantoor van AFAS Software in Leusden.

Liliane Fonds

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is altijd een belangrijk speerpunt geweest van AFAS Software. Het Liliane Fonds is één van de goede doelen die de softwareleverancier al jaren steunt. Directeur van het Liliane Fonds Kees van den Broek: “AFAS is zowel in economisch goede als in minder goede tijden actief met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo gaat jaarlijks 4% van de begrote winst naar een goed doel. Het hoe en waarom van deze betrokkenheid zal tijdens ‘Succes Delen’ uitgebreid aan bod komen.”

Aan ‘Succes Delen’ zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot 3 september via

www.lilianefonds.nl/succesdelen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *