Mail & Win: Een pakket van Go!GreenKids

gogreenkids

Go!GreenKids: een gezond tussendoortje voor kinderen

Gezonde tussendoortjes voor kinderen zijn moeilijk te vinden. Ouders zijn steeds meer bewust van het effect dat geraffineerde suikers op het concentratievermogen van hun kinderen hebben. Voor kinderen met ADD of ADHD is een glutenvrij dieet zeer succesvol gebleken.

Orthomoleculair therapeut Tessa van der Steen geeft presentaties over gezonde voeding op scholen en kinderdagverblijven. Zij vertelt over haar nieuwste product: Go!GreenKids.
Tessa: “Ik wilde een gezonde reep voor kinderen ontwikkelen, zonder onnodige toevoegingen of allergene ingrediënten. Go!GreenKids repen zijn 100% biologisch, gluten- en lactosevrij. De basis bestaat uit dadels en fijngemalen cashewnoten.

GoGreenKidsHet is een feit dat kinderen te weinig groenten eten. Daarom besloot ik om vier soorten groenten in mijn kidsrepen te stoppen. Groenten bestaan voor 90% uit vocht. De overige 10% bevat waardevolle voedingsstoffen en die vind je terug in de kidsrepen. Om de repen een lekkere smaak te geven, heb ik gekozen voor biologische banaan en voor de combinatie bramen en frambozen.”

Mail & Win
Wil je kans maken op een pakket, vul dan hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in..  Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *