Mail & Win: Gifvrije nagellak

De leukste kleurtjes voor jong én oud.


Hou je van nagellak, maar niet van die nare geur? Wil jouw dochtertje ook zo graag nagellak op en vermijd jij het omdat het zo chemisch ruikt? Eindelijk is er nu nagellak en kindernagellak zonder schadelijke stoffen.
gifvrije nagellak
Voor kids
Hopscotch for Kids en Scotch Naturals nagellak op waterbasis zijn gifvrije, eco-alternatieven voor traditionele nagellak: géén schadelijke stoffen, natuurlijk dierproefvrij en biologisch afbreekbaar. Met de remover op sojabasis verwijder je zelfs traditionele nagellak.
 Naast hartstikke eco, is de nagellak ook nog eens heel erg mooi. Verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren voor volwassenen en kinderen.
Voor de komende maanden kun je natuurlijk niet zonder de kleur Peter Peter Pumpkin Eater, oftewel Oranje, of I’m a Little Dutch Girl, mooi licht Delfts Blauw.

gifvrije nagellak


www.greenjump.nl

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *