Mail & Win: Gifvrije nagellak

De leukste kleurtjes voor jong én oud.


Hou je van nagellak, maar niet van die nare geur? Wil jouw dochtertje ook zo graag nagellak op en vermijd jij het omdat het zo chemisch ruikt? Eindelijk is er nu nagellak en kindernagellak zonder schadelijke stoffen.
gifvrije nagellak
Voor kids
Hopscotch for Kids en Scotch Naturals nagellak op waterbasis zijn gifvrije, eco-alternatieven voor traditionele nagellak: géén schadelijke stoffen, natuurlijk dierproefvrij en biologisch afbreekbaar. Met de remover op sojabasis verwijder je zelfs traditionele nagellak.
 Naast hartstikke eco, is de nagellak ook nog eens heel erg mooi. Verkrijgbaar in meer dan 20 kleuren voor volwassenen en kinderen.
Voor de komende maanden kun je natuurlijk niet zonder de kleur Peter Peter Pumpkin Eater, oftewel Oranje, of I’m a Little Dutch Girl, mooi licht Delfts Blauw.

gifvrije nagellak


www.greenjump.nl

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Toon de 11 reacties
 1. Irene niec schreef:

  Dit is wel een hele ECHTE SUPERPRIJS, die zou ik heeeel graag willen winnen,

 2. Van erum maria louisa schreef:

  fijn om met kleindochters te combineren

 3. Asha schreef:

  ik ben echt super verslaafd aan nagellak en nail art! het zou daarom super zijn om deze nagellak te winnen zodat ik overal met perfecte nagels aankom ;d

 4. Bernadette schreef:

  Ik zou deze nagellak heeeeel graag voor mijn dochtertje van 3 willen winnen die net zulke mooie nagels als mama wil!

 5. Hendriëtte schreef:

  Deze nagellak zou ik graag voor mijn dochter willen. Ze is dol op nagellak maar gebruikt het niet meer omdat haar lichaam negatief reageert op de gangbare nagellak.Dit zou een heel goed alternatief zijn voor haar!

 6. Mathise schreef:

  Ik heb 5 kleine nichtjes die graag hun nagel lakken en elke keer als ze mijn nagels zien zijn ze er weg van en dit vond ik wel een uitsteken idee om aan mee te doen. Het zijn h��l mooie kleuren ook…

 7. Evy schreef:

  Ik ben 10 jaar en ik ben eindelijk gestopt met nagelbijten dus heb ik de kans om eindelijk een keer mooie nageltjes te hebben

 8. Esmee schreef:

  Dit merk moet je ook een keer proberen.
  Toen ik hem voor het eerst op deed zag je het er echt gaaf uit, zo mooi moet je ook een keer proberen

 9. Jackie-rose schreef:

  Heeeeeeeeeeeeej Greenjump.
  Ik ben Jackie-rose en ik heb net een mail gestuurd over dat ik heel graag die nagellak wou winnen die donker roze en die blauwe en ik hoop dat ik win maar als ik win kunt u me dan een mail sturen?

  Groetjes: Jackie-rose

 10. Jackie-rose schreef:

  Hoi Greenjump,

  IK heb al gereageerd maar ik wou even zeggen dat ik 9 ben en ik ben echt nagellak verslaafd ik kan echt niet zonder elke dag krijg ik 8 flesjes nagellak zo verslaafd ben ik en ik ziet wel uren naar nail art te kijken maar ik wel echt graag winnen en wanneer kunnen we winnen?

  Groetjes Jackie-roaw

 11. Bo schreef:

  Ik hoop dat in win dan ben ik zo blij

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.