Mail & Win: Idee-kentjes van Texelse wol


Alle kleintjes weer onder (en op) de wol.

De allerkleinsten weer heerlijk onder de wol in de wieg of het ledikant. De “Idee-kentjes” hebben aan één zijde echt Texels wol en aan de andere katoenen designerstof, waarbij biologisch katoen de voorkeur heeft. Verrassende stofcombinaties maken van ieder dekentje een ware blikvanger. Beide zijden zijn te gebruiken, waardoor steeds een andere ‘look’ gecreëerd wordt. De dekens zijn ook perfect in de wandelwagen, bakfiets of tijdens autoritjes.

Idee-kentjes Texel

Wol is hot! En onze wol is afkomstig van Texelse schapen. Een puur natuurproduct, heerlijk warm en isolerend in de winter, koel en warmtewerend in de zomer… De dekens kunnen dan ook het hele jaar door gebruikt worden. Zelfs voor kindjes met een gevoelige huid is de wol aangenaam
Op zoek naar het allerbeste en allermooiste voor hun kleintjes ontwerpen en ontwikkelen de zussen Eline en Thalita zelf, wat ze in geen winkel of webshop hebben kunnen vinden. Het resultaat is een verrassende combinatie van koesterende, natuurlijke wol met originele, soms gedurfde, designerstoffen.

www.ideetjevantakeneetje.nl

Mail & Win

E-mail je gegevens naar ideetje@debeterewereld.nl en maak kans op 1 van de 3 dekentjes twv. 59,95 euro!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *