Mail & Win: set NOtoys-meubels

For kids, for grown-ups, for life!

NOtoys is een nieuw designlabel voor kinderen èn ouders: producten waar kinderen echt mee spelen die aansluiten bij de stijl van moderne ouders en bovendien duurzaam zijn.

Het label trapt af met Allesbeest-krijtbordmeubels, krukjes en een tafeltje dat ook als bankje te gebruiken is en waarop getekend mag worden. Geen speelgoed is het leukste speelgoed! Dus teken een gekke dierensnuit, kasteel of maak een imitatie van je vader of moeder gewoon wèl op de tafel!
NOtoys gelooft bijvoorbeeld niet in productie in verre landen en maakt alles dicht bij huis, het meeste zelfs in Nederland. Bovendien werken ze met duurzame materialen en gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal dat ook duurzaam is. Tenslotte compenseert NOtoys zijn eigen CO2 uitstoot door deel te nemen aan groene projecten.

kindermeubel
Foto: Copyright © NOtoys 2010-2012

www.notoys.nl

Lees ook:
> Het verhaal achter de NOtoys

 

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *