Na Any-mals nu ook Hang Friends bij NOtoys

For kids, for grown-ups,
for life!

Na onze succesvolle aftrap met NOtoys ‘Any-mals’ presenteren we nu onze ‘Hang Friends! Hang Friends zijn kapstokjes waar je van alles aan kan ophangen, je jas, je tas, maar ook sierraden, de krant of je mobiele telefoon. Bovendien kun je Hang Friends aankleden. Hang Friends zijn niet alleen voor in de hal maar kunnen ook heel goed in de baby- of kinderkamer hangen. Geen speelgoed is het leukste speelgoed! Dus kleed je Hang Friend aan met je eigen kleren of die van je vader, moeder, broertje of zusje!

NOtoys is een nieuw design label voor kinderen èn ouders. De pay off ‘For kids, for grown-ups, for life!’ wordt ingevuld door producten te maken waar kinderen echt mee spelen, die aansluiten bij de stijl van moderne ouders en die bovendien duurzaam zijn.

NOtoys
Alle foto;s: NOtoys

Hang Friends zijn ook NOtoys, omdat ze bij NOtoys vinden dat speelgoed mooi en smaakvol moet zijn. Kinderen krijgen is geweldig en niets is fijner om thuis te zijn en samen te spelen, eten, lezen, wassen, relaxen, knuffelen en plezier te hebben. Dat brengt een berg nieuwe spullen met zich mee, die misschien wel praktisch zijn, maar niet altijd passen bij jouw smaak of stijl als ouder.
Dus… ouderschap verandert je levensstijl maar verandert het ook je persoonlijke stijl? Bij NOtoys vinden ze van niet. Daarom maken ze alledaagse gebruiksvoorwerpen waar mee gespeeld kan worden en die tegelijk mooi en vanzelfsprekend in je interieur aanwezig zijn. Want tenslotte is thuis de belangrijkste plek ter wereld!

NOtoys

Maar dat is niet alles. Kinderen zijn de toekomst en het zou dus extra vreemd zijn als NOtoys niet aan de wereld om zich heen denkt.
NOtoys gelooft bijvoorbeeld niet in productie in verre landen en maakt alles dicht bij huis, het meeste zelfs in Nederland. Bovendien werken ze met duurzame materialen en gebruiken minimaal verpakkingsmateriaal dat ook duurzaam is. Tenslotte compenseert NOtoys zijn eigen CO2 uitstoot door deel te nemen aan groene projecten.
Dat alles is de beste garantie voor eerlijke producten die vrij zijn van kinderarbeid, gemaakt zijn van goede materialen en een kleine carbon footprint hebben.

Over ons
NOtoys is in 2011 bedacht door Diane en Joachim. Toen ze zelf kinderen kregen, zagen ze het huis vollopen met speelgoed en andere kinderproducten. Met een achtergrond in architectuur en design zochten ze naar speelgoed waar kinderen echt mee spelen, dat tegelijk aansloot bij hun persoonlijke stijl en dat duurzaam is. Dat was best lastig te vinden en daarom besloten ze het zelf te gaan maken.
NOtoys bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle producten zelf. Dat doen ze met een team van vijf mensen vanuit hun studio in Amsterdam. Samen bedenken ze ideeën, daarna heeft ieder zijn eigen specialiteit bij het ontwikkelen en uitwerken. Zo ontstaat een collectie die blijft groeien!

NOtoys

Hang Friends zijn zowel los als in een set te koop.
Hang Friend Oehoe € 17,50
Hang Friend Reindeer € 17,50
Hang Friend Bunny € 17,50
Set of three (kies zelf je set van 3) € 45,00
Verkooppunten en verdere informatie:

www.notoys.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *