Nieuw Nederlands baby- en kinderkledinglabel

MUS® betekent kleurrijk organic katoen!

MUS® presenteert haar nieuwe baby- en kinderkledinglabel van Neerlandse bodem. MUS® is vrolijk, kleurrijk en sluit aan bij de belevingswereld van kinderen. Het is gemaakt van het zachtste organic katoen met een klein beetje elastane waardoor de kledingstukken niet alleen ontzettend comfortabel zitten, maar ook heel lang mooi en in model blijven. MUS® maakt gebruik van pure en eerlijke stoffen en produceert in Europa.

Deze eerste voorjaarscollectie bestaat onder andere uit verschillende soorten suits, shirts, jurkjes, rompers, broekjes, mutsjes en dekentjes. Centraal staan 6 verschillende, vrolijke en kleurrijke prints, ontworpen door grafisch vormgeefster Deborah van de Leijgraaf van Bora Illustraties. De prints van deze collectie hebben allemaal een link met de zomer en de natuur als vlinders, bloemen, dieren en aarbeien, de kinderen blijven kijken en zien elke keer weer nieuwe dingen. Het natuurthema van de kleding sluit feilloos aan bij de keuze voor biologisch katoen en veilige stoffen en inkt.

MUSMUS
MUSMUS

Van moeder, retailer en agent naar eigen merk
De kracht achter MUS® is Musetta Blaauw (29 jaar), moeder van drie kinderen (2, 4 en 6 jaar) en al jaren actief in de baby- en kinderbranche met onder andere het agentschap IQambia. Na het succesvol introduceren van nieuwe kledinglabels zoals L’Asticot, Sture & Lisa en JNY Design, vond zij de tijd rijp om al haar ervaringen als moeder, retailer en agent te laten versmelten tot haar ultieme kledingmerk: MUS®. In MUS® combineert ze het beste van alles en produceert wat ze nog mist op de markt. Zoals bijvoorbeeld jumpsuits met lange pijp, maar korte mouwen, goed aansluitend bij de Nederlandse zomers. In het voor- en naseizoen zijn dat pakken die nog missen. Niet alleen in babymaatjes, maar ook in peuter en kleutermaten!

Verkrijgbaar in maat 50 t/m 128, verkrijgbaar bij Musjes.com, alle retailers op: www.mus4kids.com.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *