Nieuw: speelfiguren van tiptoi! (Win!)

Luister naar vrolijke verhalen en laat je verrassen met spellen, geluiden en liedjes!

Het succesvolle tiptoi van Ravensburger werd alweer drie jaar geleden geïntroduceerd en ieder jaar komen er weer boeken, spellen en puzzels bij waarmee kinderen met behulp van een interactieve stift, plaatjes of teksten kunnen aantippen.

En… er gebeurt altijd iets! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel of laat muziek of geluiden horen. Nieuw zijn de tiptoi speelfiguren: levensecht vormgegeven met prachtige details en verkrijgbaar in de thema’s boerderij, Afrika en dinosaurussen. Alle dieren, van klein tot groot, vertellen vrolijke verhalen en verrassen met spellen, geluiden en liedjes.

tiptoi wekt speelfiguren tot leven
Met de boerderijdieren van tiptoi komt de boerderij tot leven. Paarden, varkens, honden en katten, allemaal vertellen ze vrolijke verhalen over hun leven op de boerderij en verrassen ze met spellen, geluiden of liedjes. Met de Afrika speelfiguren duiken kinderen spelenderwijs in een onbekend continent. Leeuw, giraf of olifant, ieder dier zit vol avontuur en bevordert spelenderwijs de fantasie! De dino’s daarentegen zijn een heel ander verhaal. Want… hiermee beleven kleine ontdekkers de giganten uit de oertijd van zeer dichtbij! En… of je het nu hebt over een Giganotosaurus, Tyrannosaurus of Spinosaurus, met ieder speelfiguur komt de oertijdwereld op adembenemende wijze tot leven! Leuk is trouwens dat de grotere speelfiguren uit de dino-serie een beweegbare bek hebben!

tiptoi boerderijdieren

Eindeloos spelen
Met de tiptoi speelfiguren kun je eindeloos spelen. Of je nu kiest voor de dino’s of de dieren die op de boerderij of in het warme Afrika leven. Uiteraard kun je ze ook combineren, want in de ogen van een kind kan een hond of varken net zo goed met een dino spelen. Kinderen weten er in ieder geval wel raad mee! Kortom: spaar ze allemaal en creëer je eigen fantasiewereld, boerderij, dierentuin, savanne of laat de oertijd herleven! In het thema ‘boerderij’ is overigens ook een dierenset verkrijgbaar. Deze bevat naast drie verschillende dieren ook een spelondergrond, een stal en accessoires zoals hekken en voederbakken.

Ontdekken, weten, vertellen of spelen…
De innovatieve tiptoi-serie bestaat inmiddels uit diverse soorten boeken, spellen en speelgoed waarbij de interactieve stift te gebruiken is voor ieder tiptoi product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op de stift meer programma’s gelijktijdig opgeslagen kunnen worden. Zo kun je ‘m dus ook gebruiken bij de nieuwe tiptoi speelfiguren. De stift kent vier belevenisniveaus waarbij je een keuze maakt uit ontdekken (o.a. allerlei dierengeluiden), weten (talrijke wetenswaardigheden), vertellen (fantasierijke verhalen, liedjes of versjes) of spelen (boeiende spelletjes).

tiptoi

Welke dierenfiguren zijn er?
Speelfiguren – boerderij
Speelfiguren – Afrika
Speelfiguren – dinosaurussen

Mail & Win Update
We mogen twee pakketten met de nieuwe tiptoi speelfiguren t.w.v. 66,96 euro verloten onder de deelnemers. Een pakket bestaat uit een Andalusiër merrie, een Roodbonte koe en een Golden retriever. Ook is zit er een tiptoi stift bij zodat je direct aan de slag kunt (deze is bij aankoop van een speelfiguur niet inclusief). Vul je gegevens in en wie weet ben jij één van de gelukkigen….

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *