Nieuwe kleur PacificBaby Bottle


HappyKiddy presenteert nieuwe kleur PacificBaby Bottle.

De thermische baby- en kinderfles van PacificBaby is er nu ook in de nieuwe kleur oudroze met walvisjes. Na alle stoere kleuren is er nu deze lieflijke toevoeging aan het assortiment. De handige fles die jaren meegaat heeft een nominatie voor de Baby Innovation Award op zak en is wereldwijd inmiddels een groot succes. De thermische fles van PacificBaby kan dranken tot maar liefst 10 uur warm of koud houden. Ideaal dus voor onderweg, naar de opvang of school, tijdens het winkelen en in de auto. Met de zomer op komst is de fles met koud drinken zeer praktisch op warme dagen, aan het strand, het zwembad of onderweg in de bloedhete auto.

Happy KiddyDuurzaam, innovatief en praktisch
Een duurzame fles, die jaren meegaat. Voor baby’s kan de fles zowel kunstvoeding als moedermelk ook warmhouden; er zit standaard een soepele siliconen speen op. De fles is zelfs geschikt voor het afkolven en bewaren van moedermelk. Naarmate het kindje groeit kunnen er een drinktuit en handvaten op de fles zodat dreumesen hem zelf vast kunnen houden. En ook grotere kinderen hebben nog plezier van de PacificBaby Bottle dankzij de knalgele sportdop met opklapbare drinktuit. De fles groeit dus echt met het kind mee. Handig: er staat een maatverdeling aan de binnenkant van de fles.

Onderscheidend

De roestvrijstalen fles van PacificBaby heeft talloze voordelen ten opzichte van plastic flessen.  In de eerste plaats uiteraard de thermische functie. Daarnaast de meegroeifunctie en duurzaamheid. Bovendien is roestvrijstaal vrij van giftige stoffen zoals BPA, meer bacterie-resistent dan plastic en smaak- en geurvrij. De fles onderscheidt zich van andere thermosflessen door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden (speen, tuit en drinkdop) én vanwege zijn innovatieve ontwerp: de fles heeft een wijde hals met een vaste plastic ring zodat er nooit rvs-deeltjes in de vloeistof terechtkomen. De PacificBaby Bottle is op en top veilig, sterk en licht.

HappyKiddy

HappyKiddy
HappyKiddy biedt praktische, trendy kinderproducten die het drukke leven van ouders net even iets makkelijker maken. Stuk voor stuk slimme oplossingen voor de uitdagingen waar ouders van nu voor staan. Alle producten voldoen aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit, veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Happy kids = happy parents!

De fles wordt standaard geleverd met een speen en is verkrijgbaar in 120 ml en 200 ml, drinktuit met handset, drinkdop en extra spenen apart verkrijgbaar.
www.happykiddy.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *