Nieuwe webshop AroundKidz.nl

Innovatief en praktisch voor ouder en kind.

Nieuw dit jaar is de webwinkel AroundKidz.nl. Deze online shop staat bomvol met innovatieve en praktische producten voor baby, peuter en kleuter. Om zo het verzorgen van de kleintjes nog leuker en gemakkelijker te maken. Around Kidz ontstond toen de oprichtster Juul Haringx bij de verzorging van haar zoontje tegen talloze onhandige situaties aanliep. Dat kan beter, dacht ze, en ging op zoek naar praktische producten die de dagelijkse routine – thuis en onderweg – net een stukje makkelijker maken. Niet zelden gaat het hier om innovatieve producten die nieuw in Nederland zijn.

aroundkidz

Van wastafel tot babybadje
Eén van die innovatieve producten is het wastafelbadje van PUJ. Het zeer soepele materiaal vormt zich tot badkuipje in bijna iedere wastafel. Geen emmers water meer sjouwen voor het grote en onhandige babybad, maar direct heerlijk badderen in de wastafel. Na gebruik kan hij plat aan de muur om te drogen. Ook handig voor op vakantie of om mee te nemen naar opa en oma tijdens een logeerpartij. PVC- en BPA-vrij.

Kartonnen potje voor onderweg
Nog zo’n handige oplossing voor onderweg is de Potty Flip. Plotseling hoge nood maar geen toilet of berm in de buurt? Dan biedt het wegwerppotje Potty Flip uitkomst. Het kartonnen potje is compact en past daardoor eenvoudig in de luiertas. Snel uitgevouwen en uiteraard biologisch afbreekbaar.

Aroundkidz

Niks meer kwijt in de auto
In de auto raakt er al gauw van alles zoek. Met de Kiddie Kangaroo organizer is dat verleden tijd. De Kiddie Kangaroo is een autostoelbeschermer van waterdicht materiaal met verstelbare opbergzakjes aan de zijkanten. Zo heeft de kleine z’n spulletjes binnen handbereik terwijl papa of mama zich op de weg kan concentreren.

Buiten kruipen zonder zere knieën
Voor de allerkleinste avonturiers vond Around Kidz de kniebeschermertjes Kneekers van Ah Goo Baby. Ze kunnen nu al kruipend op ontdekkingstocht, buiten en binnen, zonder geschaafde knietjes! De soepele maar stevige stof beschermt tegen schurende oppervlakten zoals hout, tegels of kiezelstenen. Eenvoudig wasbaar en ook zonder phtalaten of BPA.

Kijk voor nog meer praktische producten op www.aroundkidz.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *