Ondertussen in de betere kleine wereld: Indikidual & Cmig

Twee nieuwe merken nieuw in Nederland!

KleineSam.nl presenteert twee bijzondere nieuwe merken kinderkleding in haar webshop met verantwoord geproduceerde kleding en speelgoed voor baby’s en kinderen. Het unisex merk Indikidual komt rechtstreeks uit Engeland en brengt haar allereerste collectie uit, de wintercollectie 2012/2013. Verder haalt Kleine Sam het Zweeds-Duitse merk Cmig voor het eerst naar Nederland, een grafisch merk met zelf ontworpen prints op kleurrijke kinderkleding.

IndikidualIndikidual

Indikidual: voor een eigen look
De twee sleutelwoorden van dit nieuwe Engelse kinderkledinglabel zijn: unisex en organic. Indikidual kleertjes zijn praktisch, comfortabel en stijlvol, voor jongens en meiden van 3 maanden tot 4 jaar. Ieder kledingstuk heeft een grappige naam zoals Nodgers, Minty, Wriggles en Dogga Dogga. Ze zijn ideaal om te mixen&matchen voor een eigen, individuele (indikidual) look. Maak kennis met hen allemaal!

cmig

Cmig: handbedrukt & origineel
Het grafische merk Cmig is herkenbaar aan de grappige zelf ontworpen prints op biologische kinderkleding. De bedrukking vindt handmatig plaats door middel van zeefdruktechnieken met milieuvriendelijke verf op waterbasis. Het Zweeds-Duitse familiebedrijf Cmig, opgericht in 2003, koopt de te bedrukken kinderkleding enkel in bij eerlijke bedrijven zoals Living Crafts en Continental Clothing. Cmig staat voor hoogwaardige en originele kinderkleding met fantasiefiguren zoals Schnigel, Duchs, Stig en Beata. Nieuw in Nederland en nu verkrijgbaar bij Kleine Sam.

www.kleinesam.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.