Op naar een grrroot avontuur met nieuwe pure BEAR fruit yoyo’s

bear

Dit najaar kunnen kinderen genieten van een heerlijk en verantwoord tussendoortje: BEAR, overheerlijke pure fruit rolletjes van gebakken vers fruit en groenten, zonder toegevoegde suikers.

Geplukt, gedroogd en zonder toevoegingen
BEAR maakt 100% pure fruit rolletjes van vers fruit en groenten. De ingrediënten worden vers geplukt en zachtjes gebakken op lage temperaturen. Dit zorgt ervoor dat al het goede van het verse fruit behouden blijft. Hierna wordt het gesneden en met de hand opgerold tot kleine rolletjes. Wij gebruiken alleen 100% puur fruit en groenten, zonder toegevoegde suikers en fruitconcentraten. Neem bijvoorbeeld de BEAR yoyo mango, wat zit erin? Mango, appels & peren, dat is alles!

bear

Perfect voor in de lunchtrommel
Welke ouder kent het dilemma niet, een verantwoorde lunchtrommel vullen voor je kind met producten die ze lekker vinden. Wil jij eens iets nieuws proberen om mee naar school te geven? BEAR heeft een nieuw verantwoord tussendoortje, perfect voor in de lunchtrommel! De rolletjes zitten per vijf zakjes in een doosje verpakt. In ieder handig meeneem zakje zitten twee rolletjes. De yoyo’s zijn niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens bereleuk!

Op avontuur met BEAR 
Naast het stimuleren van het eten van gedroogd fruit, wil het merk kinderen ook meer leren over de wereld. Elke verpakking van BEAR Yoyo’s bevat een gratis geïllustreerde avonturenkaart die kinderen kunnen sparen. Hongerige avonturiers die 10 ‘bearcodes’ (barcodes) hebben verzameld, kunnen een brief sturen naar BEAR, en ontvangen dan vanuit de ‘Grote Grot van BEAR’ een grrrote gratis wereldkaart en stickervel van de landen om hun avonturen bij te houden.

bear bearbear bear

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *