Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs

negenmaandenbeurs-puurbabyplaza

Bewuste leefstijl met een baby (op komst)

Als je een kindje krijgt komt er veel op je af. Alleen al de praktische dingen: welke spullen ga je kopen, welke voeding? Je wilt iets wat goed is voor je kind, maar het moet ook handig zijn in gebruik en passen bij jullie levensstijl.

Voor de tweede keer staat de Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs waar je als ouders (in spe) terecht kunt voor mooie producten met een duurzaam karakter. Wat te denken van een proeverij van biologische hapjes, de nieuwste trends van babykleertjes van biologisch katoen en pure babyverzorgingsproducten.
Tevens is er een BabyBeGood workshop paviljoen waar je zelf knuffeldoekjes kunt maken, illustraties voor in de babykamer kunt leren maken met natuurlijke verf of praktische tips kunt krijgen over een bewuste leefstijl.
Puur Baby Plaza staat van 19 t/m 23 februari op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam Rai.

‘Puur’ iBewuste leefstijl met een baby op komsts de nieuwe trend in babyland
Zwangere vrouwen kiezen vaker voor pure producten. De vraag naar adviezen en producten, die passen bij een gezonde en verantwoorde levensstijl stijgt. Op de Negenmaandenbeurs is daarom wederom een prominente plek voor de Puur Baby Plaza gecreëerd waar alles draait om de gezondheid van moeder en kind.

Puur Baby Plaza op de Negenmaandenbeurs
Op de Negenmaandenbeurs 2014 (19 t/m 23 februari) kunnen bezoekers terecht bij de Puur Baby Plaza. Bezoekers kunnen in het workshop paviljoen aanschuiven voor gratis workshops, gezonde hapjes en advies over bewust ouderschap. In de verschillende shops is een uitgebreid assortiment biologische, gifvrije en fair trade artikelen te vinden zoals slaapzakjes, voeding, schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten.

Vraag naar verantwoorde producten stijgt
‘Exposanten staan in de rij om deel te nemen aan Puur Baby Plaza.’ vertelt organisator Tamara Hijl. ‘En aan de andere kant krijgen we ook veel vragen van zwangere vrouwen, die willen komen kijken. Het liefst willen zij Puur Baby Plaza direct al kunnen bezoeken. Afgelopen jaar was Puur Baby Plaza ook al onderdeel van de Negenmaandenbeurs. Dit succes krijgt in 2014 een vervolg. We verwachten nog meer bezoeksters, die specifiek voor de verantwoorde producten en lifestyle advies komen. Ook bedrijven zien dat een product een goed verhaal moet hebben. Zeker nu bijvoorbeeld biologische verzorgingsproducten de ene na de andere award in de wacht slepen.’

Deelnemers
Bedrijven, die onderdeel uit willen maken van Puur Baby Plaza worden geselecteerd door de organisatie van de plaza. Zij moeten naast een mooi product ook meerwaarde kunnen bieden door vragen van bezoeksters te beantwoorden. Als het gaat om de gezondheid van hun baby willen zwangere vrouwen alles tot in detail uitzoeken. Dat willen de organisatoren stimuleren. De trend dat ouders meer ‘puur’ willen komt ten goede van de gezondheid van kinderen.

puurbabyplaza.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *