SoloBioMooi: webwinkel vol natuurlijke huidverzorging

Gifvrij vermooieren!

SoloBioMooi is een webwinkel in natuurlijke en biologische huidverzorging en cosmetica. De cosmetica-producten die worden aangeboden in de overzichtelijke webshop, bevatten uitsluitend natuurlijke en biologische ingrediënten. Ingrediënten die niet synthetisch zijn of gemaakt in een laboratorium, maar geteeld in de natuur zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Dit zorgt ervoor dat de huidverzorgingsproducten en cosmetica van SoloBioMooi gezond zijn, goed voor ieder huidtype en zeer goed verdragen worden.

natuurlijke cosmetica

Initiatiefnemers Ingrid Lijffijt en Pieter Hofland hadden precies dat voor ogen. De hoeveelheid cosmetica en huidverzorgingsproducten op de markt die giftige stoffen als ftalaten, parabenen en siliconen bevatten, is enorm. Er komt steeds meer twijfel over het gebruik van deze stoffen in huidverzorgingsproducten omdat ze slecht zijn voor de gezondheid. Ingrid en Pieter vinden het van het grootste belang dat de producten die zij in hun assortiment hebben, puur zijn, natuurlijk, geen chemische stoffen bevatten en dierproefvrij tot stand zijn gekomen. Kortom merken die uitsluitend (!) natuurlijke huidverzorging aanbieden. Alle merken die zij voeren in hun webshop, voldoen aan strenge normen op natuurlijk en biologisch cosmeticagebied. Stuk voor stuk zijn het merken waar je blij van wordt! Benecos, Erbaviva, Florame, Harmonie, Lavera, Living Nature, Lovea Bio, Santa Verde, Soley, Suki, Weleda. En maandelijks komen hier nieuwe merken bij!

natuurlijke huidverzorging

Natuurlijke huidverzorging voor iedereen
Waar veel cosmeticawinkels zich met name richten op vrouwelijke clientèle, gaat SoloBioMooi voor bereik van de gehele markt. Zo is het almaar groeiende mannensegment aanleiding voor SoloBioMooi om een scala aan producten speciaal voor de man van onder andere natuurproductenexpert Weleda aan te bieden. Ook hebben ze een rijk assortiment voor baby’tjes klaar staan (van baby-olie en baby-zonnebrand tot baby butter en een uitgebreide Baby Gift Basket) en besteden ze daarnaast aandacht aan geneeskrachtige producten tegen bijvoorbeeld verkoudheid, spierpijn en keelpijn.
Mensen die geen dierlijke producten willen gebruiken of die geen cosmetica willen waar dierlijke ingrediënten in zitten, worden bij SoloBioMooi op hun wenken bediend. Een ruim assortiment aan veganistische producten wordt speciaal aangemerkt in de webshop zodat het voor veganisten makkelijk is de producten te herkennen die ze wel willen gebruiken.
SoloBioMooi biedt op dit moment producten aan van maar liefst 11 verschillende merken en dat aantal groeit continu. Op die manier is er voor ieder wat wils in deze uitgebreide webshop – natuurlijke huidverzorging voor iedereen dus.

natuurlijke huidverzorging

Filosofie: vermooier de wereld
Bij het bekijken van de webwinkel van Ingrid Lijffijt en Pieter Hofland valt meteen op dat ze veel belang hechten aan geluk, blijdschap en vreugde. Als je blij bent, word je daar mooi van, en als je je mooi voelt, word je vanzelf blij. (Hoe eenvoudig kan het soms zijn) De producten die de twee voeren in hun uitgebreide assortiment, doen niets anders dan dat: "je mooier maken zodat je blij wordt". En dat was nou net het hele idee. Beiden zijn hier al langer van overtuigd. Pieter Hofland, die eerder een biologisch restaurant runde in het centrum van Zeist, heeft ervaren dat het eten dat hij serveerde ervoor zorgde dat zijn gasten zich gezonder voelden en daar blij van werden. Ingrid, die al jaren met haar gezin voorstander is van biologische voeding en huidverzorging, "je huid eet namelijk ook", staat voor het feit dat natuurlijke voeding en huidverzorging je energie geven daar waar producten met chemische toevoegingen je moe maken. In die zin was de keuze voor SoloBioMooi en de filosofie die het tweetal wilde voeren, makkelijk gemaakt. Vermooier de wereld, dat is waar ze voor staan en dat is wat ze met hun webshop beogen.

Kennis
Aan kennis over natuurlijk huidverzorging en cosmetica ontbreekt het de twee niet, en dat zie je dan ook terug op hun website. Naast pagina’s en pagina’s vol met producten vindt de oplettende consument ook veel informatie over de ingrediënten die gebruikt zijn, waarom ze goed voor je zijn en waarom juist deze ingrediënten in hun producten zitten. Ook over certificeringen en keurmerken is veel te lezen: waarom zijn deze zo belangrijk bij de aanschaf van biologisch en natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten (wil immers niet iedere consument weten wat hij aanschaft? En dat wat er óp het potje staat, er ook daadwerkelijk ín zit?). Pieter en Ingrid kennen van elk merk het verhaal achter het product (hele mooie verhalen ♥), het productieproces en de precieze ingrediënten die erin verwerkt zijn. Zij verzekeren hun klanten dat alle producten puur natuurlijk zijn, duurzaam geproduceerd en proefdiervrij, en dus goed voor mens, dier en mileu.

natuurlijke huidverzorging

Op zoek naar een cadeau?
Feestdagen als de Kerst en moeder- en vaderdag, maar ook de seizoenen gaan in de webshop van Pieter en Ingrid niet ongemerkt voorbij. Neem dus deze webshop ook zeker mee in je zoektocht naar een geschikt cadeautje bij welke feestdag dan ook. Het assortiment wordt continu aangepast en uitgebreid dus ook als je vaker een kijkje komt nemen, zal er altijd genoeg nieuws te vinden zijn.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *