Stayokay introduceert familiehostels en puur plezier


Het Stayokay kidspaspoort staat garant voor ‘puur plezier’.

Hostelketen Stayokay richt zich deze zomer nog meer op gezinnen en families. Hiervoor heeft Stayokay vijf hostels geselecteerd met een gezellige huiskamer en extra kinderactiviteiten.

Deze familiehostels staan midden in de duinen, aan de Friese meren of in de bossen. Bij aankomst krijgen kinderen een eigen paspoort. Met aantrekkelijke arrangementen blijft een korte vakantie voor gezinnen bovendien betaalbaar.

familie vakantie Stayokayfamilie vakantie Stayokay

Puur plezier
Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: “Gezinnen vinden bij Stayokay een heerlijke plek voor een zorgeloze, korte budgetvakantie in eigen land. Daarbij staat naar buiten gaan en ontdekken voorop. De natuur en omgeving op een verrassende manier ervaren. Stayokay zorgt ervoor dat gezinnen (weer) het pure plezier ontdekken. Het gezin slaapt op een eigen familiekamer en de volgende dag geniet ze met andere gezinnen van een ontbijt of diner. Het plezier zit vaak in kleine, eenvoudige dingen.”

familie vakantie Stayokay
familie vakantie Stayokay

Familiehostels

De familiehostels bevinden zich op Ameland, Texel, Egmond, Gorssel en Sneek. De hostels hebben grote familiekamers en is het slapen in stapelbedden weer een belevenis! Er worden activiteiten georganiseerd tijdens de schoolvakanties en weekenden voor kinderen én het hele gezin. Alles kan en niets moet. Overnachten in een familiekamer is in de zomerperiode al mogelijk vanaf € 79,- per nacht inclusief ontbijt. Maar ook in de andere Stayokay hostels zijn gezinnen en families meer dan welkom.

familie vakantie Stayokay
Familiehostel in Noorse stijl, in Gorssel (Gld)

Kidspaspoort
Kinderen ontvangen bij aankomst in een familiehostel een speciaal kidspaspoort. In het kleurrijke paspoort vinden kinderen leuke spelletjes en spannende opdrachten voor in de natuur en in de stad. Voor het uitvoeren van opdrachten kunnen stempels worden verdiend. Ook is er ruimte voor een eigen foto, vingerafdruk en tekeningen. Tijdens een verblijf helpen de medewerkers van Stayokay kinderen graag op weg naar een nieuw avontuur.

familie vakantie Stayokay
Alles is duurzaam in familiehostel Egmond, zelfs het interieur

Europees Ecolabel voor social enterprise Stayokay
Stayokay is een keten met 27 bijzondere accommodaties op verrassend mooie plekjes in Nederland: midden in de stad, in de bossen of aan kust en water. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, landhuis of markante nieuwbouw. Stayokay biedt volop gelegenheid tot onverwacht avontuur en onverwachte ontmoetingen. Stayokay is een stichting zonder winstoogmerk, sociaal maatschappelijk betrokken en heeft als eerste hospitality-keten in Europa het Europees Ecolabel ontvangen, hét keurmerk voor milieuvriendelijke producten en diensten.

www.stayokay.com/gezin

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *