Stayokay lanceert nieuw goed doel voor schoolkinderen


Met Stay4all de hele klas op schoolkamp of werkweek.

Hostelketen Stayokay lanceert dinsdag 9 oktober een nieuw goed doel. Met Stay4all kan elke leerling in het basis- en middelbaar onderwijs op schoolkamp of werkweek. Oók als de ouders de kosten zelf niet kunnen dragen. Stayokay zorgt ervoor dat niemand achterblijft en vergoedt voor deze kinderen dan het verblijf in een van de 27 hostels in Nederland. Het bedrijfsleven steunt Stay4all door te vergaderen bij Stayokay.

Iedereen mee op schoolkamp

Uit onderzoek blijkt dat bij een groot aantal scholen leerlingen steeds vaker moeten thuisblijven als de hele klas op schoolreis gaat. Hun ouders kunnen dan de financiële bijdrage niet opbrengen. Daarom biedt Stay4all deze leerlingen het gehele verblijf aan. Een schooldirecteur of docent kan een verblijf eenvoudig online aanvragen met een korte toelichting. Stayokay vraagt daarbij geen financiële gegevens van ouders.

Basis- en middelbare school
Marijke Schreiner, algemeen directeur van Stayokay: “Jaarlijks ontvangt Stayokay circa 100.000 kinderen van basis- en middelbare scholen. Met het nieuwe initiatief wil Stayokay het groepsgevoel versterken en alle schoolkinderen de kans geven om samen met de klas Nederland te ontdekken. Stayokay heeft als motto ‘ontmoeten, delen, beleven’. Stay4all draagt dit ook uit.”

Bedrijven kunnen helpen

Door te vergaderen bij een van de hostels, dragen ook bedrijven en instellingen hun steentje bij aan dit goede doel. Van elk geboekt vergaderarrangement gaat automatisch 1 euro naar Stay4all. Met meer dan 1.000 kamers en 100 vergaderzalen is Stayokay in Nederland de grootste aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties

Over Stayokay
Stayokay is een keten met 27 bijzondere accommodaties op verrassend mooie plekjes in Nederland; midden in de stad, in de bossen of aan kust en water. De hostels zijn gevestigd in een kasteel, landhuis of eigenzinnige nieuwbouw. Stayokay staat garant voor een onvergetelijk verblijf en biedt volop gelegenheid tot onverwacht avontuur en onverwachte ontmoetingen. Stayokay is sociaal maatschappelijk betrokken en werkt met duurzame producten. Stayokay heeft als eerste hospitality-keten in Europa het Europees Ecolabel ontvangen, hét keurmerk voor milieuvriendelijke producten en diensten.

www.stayokay.com/stay4all

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *