Stoere bandkleding voor kleine rockers

Born to be a star: Stoere bandkleding voor kleine rockers.

AC/DC, The Rolling Stones, Bon Jovi en No Doubt is slechts een kleine greep uit de bands en artiesten waar jij zelf mee opgroeide. Hoe cool is het dat je voor je kleinste ster nu originele baby of kids bandkleding kunt kopen van al je favoriete bands of artiesten bij www.littlerockstore.nl.

Rocking kids
Littlerockstore zag het levenslicht 1 oktober jl. en is s’werelds éérste officiële bandmerchandise webstore voor baby’s en kids. De totale online collectie bestaat uit tee’s, rompers, pyjama’s, sweaters, accessoires en voor de kleinste rockchicks zelfs jurkjes. Voor de stoere rockmama’s heeft Littlerockstore luiertassen en bandslabbetjes van bands zoals, Kiss en The Sex Pistols. Dáár kan papa ook mee worden gezien tijdens een wandelingetje met de kleine ster!

Baby stage divers en pré-Jaggers
Eén van de vele bandkledingmerken die via Littlerockstore te koop is, is het exclusieve Amerikaanse Rowdy Sprout. Ieder kledingstuk is handgemaakt en staat bekend om de perfecte pasvorm en de zachtste katoensoorten. Alleen de allerbeste kwaliteit is goed genoeg voor baby stagedivers en pré-Jaggers. Dochter Willow van Pink wordt regelmatig gespot in stoere outfits van musthave Hollywood merk Rowdy Sprout. Ook Naomi Watts, Denise Richards en Angelina Jolie hebben dit hippe merk in de kinderkledingkast hangen. Voor de duurzame rockers heeft Littlerockstore het Zweedse vintage merk Dyno in huis. Handgemaakt, vintage én ecologisch verantwoord kan wel degelijk stoer zijn. De coole rompers en tee’s van Dyno zijn bij Littlerockstore verkrijgbaar met prints van o.a. rocklegendes Jimmy Hendrix en Bob Marley.

Love for Music
Littlerockstore houdt van muziek én artiesten. Alle door Littlerockstore verkochte kleding en accessoires betreft dan ook 100% officiële merchandise. Een deel van het aankoopbedrag gaat naar de bands en artiesten. Die liefde voor muziek wordt ook aan de kleine rockers doorgegeven via de Rockabye CD’s waarop de grootste hits van artiesten zoals, Madonna, Elvis Presley en U2 zijn getransformeerd tot lullabies. Zèlfs de allerkleinste muziekliefhebbers kunnen, dressed in style, genieten van de grootste rockhits aller tijden.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *