STOP de plof-pomp, Geef een BluePump!

pomp

Veel hulporganisaties in Afrika geven “Plof-Pompen”, maar die zijn niet duurzaam en lossen daarom het waterprobleem niet op. Ze maken de mensen juist afhankelijk van de hulp. Dat moet stoppen! Doe mee op geefwater.nl.

Nog steeds is het waterprobleem in Afrika niet opgelost. Is er echt te weinig water in Afrika of is er iets anders aan de hand? Uit onderzoek blijkt dat de kwaliteit van de waterpompen onvoldoende is, pompen gaan te vaak kapot, waardoor het probleem blijft bestaan. FairWater vindt dat ook de mensen in Afrika recht hebben op een betrouwbare watervoorziening.

FaiWater stuurt daarom geen geld, maar duurzame BluePumps uit Nederland. Daarmee heeft een dorp weer veilig water, elke dag, voor meer dan 25 jaar. Als u FairWater donor wordt, maakt u kans op een reis naar Gambia om zelf te beleven hoe belangrijk het is dat een dorp een betrouwbare pomp heeft. Deze Gambia reis wordt gesponsord door Fairtickets.nl.

Fairtickets is door een efficiënte werkwijze ook nog de goedkoopste, zonder verborgen kosten, dat is fair. Gewoon doen dus.

Duurzaam is niet altijd duurder!
pomp

Lees meer:
> Een Betere Keuken met Zuiver & Vitaal Water
Oneplanetcrowd projecten winnen 3 van de 5 Dutch Crowdfunding Awards

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *