Support & Play laat al 100 kinderen wereldwijd sporten!

EK campagne.

De sportzomer is nog niet eens begonnen, maar Rainbow Collection heeft er met haar unieke Support & Play campagne nu al voor gezorgd dat meer dan 100 minder kansrijke kinderen wereldwijd kunnen sporten en spelen. Hoe? Door het fair trade Support & Play supportersarmbandje in Nederland te introduceren – dé verantwoorde EK gadget van deze zomer.

Support & PlaySupport & Play
Met het EK en de Olympische Spelen op de agenda, is een aantal weken geleden de Support & Play campagne gelanceerd. Met de campagne wil Rainbow Collection (een creatief bureau voor MVO) deze sportzomer niet alleen onze oranje helden in Oekraïne en Londen supporten, maar er ook voor zorgen dat kansarme kinderen wereldwijd kunnen sporten & spelen. Dit doet de organisatie door middel van het fair trade geproduceerde Support & Play armbandje. Onder andere Charly Luske, Tanja Jess, Frits Barend, Ali B en vele Olympische sporters zoals Floris Evers en Sophie Polkamp dragen ze al met trots!

Verantwoorde EK gadget
De opbrengst van het armbandje gaat naar Right To Play die sport en spel activiteiten inzet voor de ontwikkeling van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld. Samen met hen hebben we de doelstelling geformuleerd om 500 kinderen toegang tot sport te geven. Tevens is het armbandje handgemaakt door een Zuid Afrikaanse fair trade producent. Dit maakt het Support & Play armbandje dé verantwoorde EK gadget van deze zomer.

Support & Play
Foto: Supportandplay.nl

Nieuwe partners
Om de campagne een succes te maken werkt Rainbow Collection samen met verschillende partners, zoals de Bijenkorf, Wereldwinkels en de Oranjecamping. “We zijn ook erg trots dat we nieuwe partners Esprit en GWK mogen verwelkomen” aldus Pieter van der Manden, campagneleider van Support & Play. “De Support & Play armbandjes zijn vanaf 1 juni bij Esprit verkrijgbaar. En bij GWK krijg je deze hele zomer een Support & Play armbandje cadeau als je geld wisselt. Zo kan je ook op vakantie onze Oranje helden steunen.”

Het Support & Play armbandje is voor €2,50 te koop bij o.a. Esprit, de Bijenkorf, wereldwinkels en via supportandplay.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.