Verantwoorde tussendoortjes voor de kids


Lekker Smullen met het hele Gezin!

Op zoek naar een verantwoord tussendoortje? Probeer de nieuwe biologische speltkoekjes van La Finestra. Grappige ‘Zoo Party’ koekjes voor kids, low fat BIO light koeken en speltbiscuitjes met chocoladelaagje. Geen suiker en melk toegevoegd.

‘Zoo Party’ Speltkoekjes voor kidsverantwoord tussendoortje
Een stoere dinosaurus, leeuw of draak. De ‘Zoo Party’ biologische speltkoekjes zijn uitsluitend gemaakt van rijst, speltmeel en rijstdrank met calcium van plantaardige bron. Heerlijk als tussendoortje, maar ook verantwoord als ontbijt met bijv. rijst- of haverdrank. De verpakkingsinhoud is maar liefst 350 gr. Ideaal voor het hele gezin, ook in cacao verkrijgbaar.

Knapperige speltbiscuitjes
Verwenmomentje voor jezelf? De Sweet Nut speltkoekjes met chocoladelaagje zijn een lekkere snack: een knapperig biscuitje bedekt met een laagje heerlijke chocolade gezoet met rijstmout. De koekjes zijn per 2 verpakt in een doosje van 4 stuks, ook handig om mee te nemen.
verantwoorde tussendoortjes
Luxe ‘biolight’ speltkoekenverantwoorde tussendoortje
‘Biolight’ is de smaak van luchtigheid: het nieuwe ‘light’ alternatief voor smaakvolle biologische producten, heerlijk bij kopje koffie of thee:
– ‘Biolight’ Cacao speltkoekjes,
– ‘Biolight’ Crostatina koek met abrikoos,
– ‘Biolight’ Speltreep met vijgenvulling, lekkere fruitreep voor na het sporten (juni beschikbaar)

Over La Finestra sul Cielo
La Finestra sul Cielo uit Turijn, Italië, produceert al meer dan 30 jaar verantwoordelijke biologische producten met granen zoals spelt, boekweit, quinoa, amarant en haver. De bedrijfsmissie is het selecteren van ingrediënten en producten zonder suiker en lactose, zeer geschikt voor veganisten. Bij het dagelijks naleven van deze missie staat het welzijn van de mens en aarde voorop.

Voor meer informatie www.terrasana.nl/tussendoortjes

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *