Verse baby- en peutergerechten van Madaga

Makkelijk voor ouders, gezond voor kinderen met Madaga 100% biologisch.

Madaga kookt niet alleen verse baby- en peutergerechten, maar is nu ook volledig biologisch. Deze week ontvangt Madaga van SKAL het EU-logo en het EKO-keurmerk. Hiermee is het bedrijf gecertificeerd biologisch. In hun keuken koken ze 90 verschillende baby- en peutergerechten en bieden deze in een wekelijks wisselend menu aan, of in een losse bestelling. Madaga bezorgt waar ouders maar willen; thuis, op kantoor of op de crèche. De gerechten zijn ook verkrijgbaar bij de duurzame supermarkt Marqt. Gemak en gezond in één: een uitkomst voor ouders.

Madaga

Oprichter Ingrid Keller-Cayet: “De ambitie van Madaga is dat baby’s niet alleen gezond eten, maar er ook van genieten. En als je staat voor puur en lekker eten, vind ik dat je ook moet staan voor een goed milieu en gezonde grond. Daarom past deze certificering precies bij waar we bij Madaga in geloven. Onze gevarieerde, biologische babyvoeding bereiden onze koks zonder toevoegingen, net als in je eigen keuken, in echte pannen. Daar zijn wij graag uniek in."

Skal, EU-logo en EKO-keurmerk
Madaga is al sinds de lancering verkrijgbaar bij de duurzame supermarkt Marqt en wordt met deze certificering beschikbaar voor alle biologische- en natuurwinkels. Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Gecertificeerde bio-producten ontvangen het EU-logo. Het EKO-keurmerk is een privaatrechtelijk keurmerk van Skal, dat uitsluitend bedoeld is voor zogenaamde volledig biologische producten.

Madaga

Over Madaga
Na 2 jaar intensieve voorbereiding starten Française Ingrid Keller-Cayet en Gerrit-Jan Westermann in 2011 Madaga. Met Madaga bezorgen zij verse biologische gerechten voor baby’s en peuters waar ouders maar willen: thuis, op kantoor of op de crèche. Hiermee willen ze een verse oplossing bieden voor jonge en drukke gezinnen. Madaga gerechten worden naast de website ook verkocht via de duurzame supermarkt Marqt. Madaga bezorgt de menu’s al vanaf € 10,- per week en rekent daar geen bezorgkosten voor. Losse gerechten zijn er vanaf € 1,90 voor een babyhapje tot € 4,90 voor een peutermaaltijd. Bij Madaga zijn zes mensen werkzaam. Alles weten over verse #biologischebabyvoeding? Volg Madaga op Twitter (@MadagaKleintjes) en Facebook (Madaga Voor Kleintjes). http://www.madaga.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *