Geef je kind een teddybeer (Mail&Win!)

hangerig-rillerig-zakdoeken-ziek-zwarte-vlierbessen-positieve-werking-mini-beer-kauw-tabletten-vitaminnen-winnen-teddybeer-gezond-kinderen

Niet om mee te knuffelen… maar gevuld met mini-beer-kauwtabletten met zwarte vlierbes

Hangerig, rillerig én volle zakdoeken? Grootmoeders recept voor vlierbessensap wordt, zoals elk jaar, uit de kast gehaald om deze vervelende verschijnselen tegen te gaan. De zwarte vlierbes staat namelijk zeer lang bekend om zijn positieve werking op de weerstand. 

Om deze reden zijn, naast de vlierbessendrank, ook de handige (makkelijk in te nemen!) Sambucol® Kids kauwtabletten ontwikkeld. In een leuke beertjesvorm, met een prettige smaak en verpakt in een grote beer voor kinderen, die vaker een beetje steun nodig hebben tijdens herfst & winter. Sambucol® is een natuurlijk kruidenpreparaat op basis van vlierbessen en vitamine C en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Je hoeft er niet uren voor in de keuken te staan, het maakt geen troep maar het heeft wél dezelfde werking als grootmoeders recept!

Magisch besje
Sambucus Nigra is de oorspronkelijke naam van de vlierbes. Het zwartpaarse steenvruchtje werd al gebruikt in het stenen tijdperk als voedsel en voor het kleuren van haar en wijn. Bovendien heeft het volgens legendes diverse werkingen. Zo hield de bes met zijn magische kracht dieven op afstand. Maar het belangrijkste van de vrucht is zijn ondersteunende werking op het immuunsysteem!

hangerig-rillerig-zakdoeken-ziek-zwarte-vlierbessen-positieve-werking-mini-beer-kauw-tabletten-vitaminnen-winnen-teddybeer-gezond-kinderen

Vlierextract in Sambucol®
Hoewel bekend is dat vlierbessensap boordevol vitaminen zit, wist tot voor kort niemand waaraan het die positieve effecten te danken heeft. Totdat dr. Madeleine Mumcuoglu na 20 jaar onderzoek, de actieve bestanddelen ontdekte. De dokter isoleerde deze stoffen en ontwikkelde hiermee het vlierbesextract AntiVirin®, wat vele malen geconcentreerder is dan het normale vlierbessensap. Dit is dan ook de basis van  Sambucol®.

Gezonde kids
‘s Winters komen veel ouders met kinderen op het spreekuur. Vaak blijft het bij de kleintjes ook niet bij één keer. Want op scholen en crèches zijn kinderen veel met elkaar in contact. Daarom is er Sambucol® For Kids.

Sambucol For Kids® verhoogt de weerstand en is er naast de kauwtabletten in de vorm van een siroop.

Over Sambucol
Sambucol is een 100% natuurlijk product op basis van zwarte vlierbessen. Het bevat een gestandaardiseerd en geconcentreerd extract uit de zwarte vlierbes dat het immuunsysteem stimuleert.

Sambucol® is verkrijgbaar bij zelfstandige drogisterijen, apotheken, gezondheidswinkels en webwinkels.
Zie voor meer info: sambucolvlierbessen.nl

 

Mail & Win
Wij mogen 15 beren verloten, vul hieronder je gegevens in om kans te maken!

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *