Zorgverzekering ONEforONE: maak kans op gratis reis!


Zorgverzekering via ONEforONE directe, succesvolle
vorm van ontwikkelingshulp
.

Hét succes van vorig jaar: een zorgverzekering van Ohra afsluiten via de organisatie ONEforONE! "Dan help je een weeskind in Tanzania óók aan een goede zorgverzekering. Zo zorg je ervoor dat ook zij een goede medische behandeling krijgen" zegt Wouter Durville, oprichter van ONEforOne. De hoofdstedelijke organisatie werkt hiervoor met een microverzekering middels MicroEnsure, dé professionele en betrouwbare wereldleider op dit gebied. En, belangrijk, deze directe aanpak van ontwikkelingssamenwerking boekt steeds meer navolging. Ik sprak Wouter Durville over het grote succes hiervan.

Tekst: Erwin Polderman

Durville vervolgt: "Microverzekeringen zijn kleine verzekeringen in ontwikkelingslanden. Deze worden uitgekeerd bij grote tegenvallers zoals ziekte, overlijden en misoogsten. Voorheen moest daarvoor bijvoorbeeld een koe verkocht worden. Zonder koe geen inkomen. En de ellende werd erger en erger. Een microverzekering voorkomt dat. Bij financiële tegenvallers kunnen hele families toch overleven. Daarom zijn microverzekeringen ook hard op weg om net zo’n groot succes te worden als microkredieten."
Voor de zorgverzekeringen voor weeskinderen in Tanzania werkt ONEforONE dus samen met Ohra in Nederland, en internationaal met MicroEnsure. "MicroEnsure" vertelt Durville, "is een wereldwijde leider op het gebied van microverzekeringen voor de allerarmsten. Samen met lokale partners in Afrika en Azië ontwikkelt MicroEnsure diverse verzekeringen voor onder andere zorg, uitvaart, misoogst en wonen."

zorgverzekering ONEforONE
Wouter Durville: "Jij een zorgverzekering via ons? Dan zorgen wij voor een weeskind in Tanzania !"

Hoe werkt de ONEforONE Zorgverzekering?
"Een zorgverzekering van MicroEnsure kost 10 dollar per weeskind per jaar in Tanzania. Met deze verzekering dekken zij de kosten van de meest voorkomende ziektes, zoals longontsteking, malaria, kraamzorg en diarree. Als iemand, een lezer van DeBetere Wereld bijvoorbeeld, een ONEforONE Zorgverzekering af dan sponsoren zij een zorgverzekering voor een weeskind in Tanzania voor tenminste drie jaar. En óók als jij zelf al na een jaar besluit over te stappen naar een andere verzekeraar."

Durville voegt daar aan toe: "Stap vóór 1 januari aanstaande over en dan maak je kans op een reis naar Tanzania als i-Reporter!"

www.oneforone.nl/zorgverzekering

Maak kans op een reis naar Tanzania!
Stap over vóór 1 januari, word iReporter in Tanzania. En laat zien wat de rechtstreekse hulp van ONEforONE betekent voor het leven van een weeskind.

zorgverzekering ONEforONE

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *