Mag Het Licht Aan Festival

right as rain

Op de foto: Right as Rain
Fotograaf: Jesje Veling

Geestverruimende filosofie, meeslepend theater, vernieuwende kunst en muziek over de duurzame mens. Het Mag Het Licht Aan Festival dat op zondag 21 juni plaatsvindt in de Tolhuistuin in Amsterdam, is hèt nieuwe zomerfestival voor idealisten en wereldverbeteraars.

Zomers en inhoudelijk
Op het festival nemen dwarse denkers en bevlogen changemakers je mee in hun verhaal. Met o.a. de Denker des Vaderlands Marli Huijer, Coolpolitics, fototentoonstellingen van Ilvy Njiokiktjien en Framer Framed, zelf kunst maken met ArtBRUUT, workshops Akro Yoga en Salsa, Filosofische Darkrooms, Funky Pop ‘N Roll van Right as Rain en de winnaar van de Wim Sonneveldprijs van 2014, Flip Noorman.

Van Praagprijs
Op het festival kun je bovendien de live-uitzending van het televisieprogramma Het Filosofisch Kwintet bijwonen. En als klap op de vuurpijl wordt de tweejaarlijkse Van Praagprijs uitgereikt aan actrice en theatermaker Adelheid Roosen. Tijdens een spetterende prijsuitreiking met onder anderen Sara Kroos, Jeroen van Koningsbrugge en Alexander Rinnooy Kan, neemt zij de prijs in ontvangst.

Praktische informatie
Het Mag Het Licht Aan Festival vindt plaats in De Tolhuistuin, Amsterdam (tegenover het Centraal Station). Tickets zijn voor 17,50 euro te koop op www.maghetlichtaanfestival.nl. Op Twitter: @MHLAFestival en #maghetlichtaan.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *