100% puur sap van de Sapmakers van Schulp (Win!)

schulp

Maak kans op een Verwenpakket met de Schulp Saptap en twee flessen biologisch sap!

Maak kennis met de 100% pure sappen van de Sapmakers van Schulp. Sinds 1861 is de familie Schulp gevestigd aan de rivier de Vecht te Breukelen met een hoogstamboomgaarden appels en peren. Vanuit deze fruitteeltachtergrond is Albert Schulp uiteindelijk in 1995 gestart met het maken van 100% puur ambachtelijke sappen.

Je proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken je ook kiest, je proeft altijd puur biologisch vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. Maak nu kans op een Schulp Zomers Verwenpakket en waan je even in de bloesemrijke boomgaarden van Schulp. In het Verwenpakket vind je een unieke Schulp saptap van 5 liter met Hollandse Appelsap en twee heerlijke flessen Appel & Aardbeiensap en Appel & Vlierbessensap. Uiteraard allen 100% puur en biologisch, gezond genieten!

biologisch sap  schulp schulp


Mail & Win UPDATE

Kans maken op een heerlijk Verwenpakket met een unieke saptap van 5 liter met Hollandse Appelsap en twee heerlijke flessen Appel & Aardbeiensap en Appel & Vlierbessensap? Vul dan hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op 1 van de 5 pakketten.

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Uiteraard allen 100% puur en biologisch, gezond genieten!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *