100% zuivere, gezonde én natuurlijke zouten van Brun & Renard

Nieuw op de Nederlandse martkt!

Zout is niet uit onze keukens weg te denken, vrijwel iedereen gebruikt het. Zout is een smaakmaker en wordt gebruikt om smaken beter uit te laten komen, of om meer contrast aan gerechten te geven. Omdat zout zo’n belangrijke smaakmaker is, is het belangrijk dat je het juiste zout gebruikt passend bij verschillende gerechten. Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn zijn de 100% natuurlijke, zuivere én gezonde culinaire zouten van Brun & Renard, een merk met een bijzondere missie!

Brun & Renard zijn heel bewust bezig met gezonde voeding, eten veel fruit en groenten, drinken koffie zonder suiker en zijn minder zout gaan gebruiken. Maar Brun & Renard moeten bekennen; ze missen deze smaakmakers stiekem een beetje en in het bijzonder zout! Het werd dus tijd om op zoek te gaan naar een gezonde oplossing…

Brun & Renard, een bijzondere missie op zoek naar unieke en gezonde zouten
De meesten mensen gebruiken gewoon keukenzout. Brun & Renard hebben een lijn ontwikkeld met verschillende soorten culinaire zoutproducten, welke uitstekend zijn te gebruiken bij verschillende gerechten. Brun & Renard gingen speciaal hiervoor op wereldreis. Geïnspireerd door traditionele gebruiken hebben zij vanuit diverse  mooie plekken in de wereld natuurlijke zouten meegenomen, waarbij de geur, de kristallen, de vorm en de smaak stuk voor stuk uniek zijn.

100% natuurlijk, onbewerkt en rijk aan mineralen
Wat de zouten van Brun & Renard verder bijzonder maakt, is dat deze 100% natuurlijk en zuiver zijn. Brun & Renard maken gebruik van alleen de allerbeste, natuurlijke ingrediënten, gewonnen op een ambachtelijke wijze. De producten zijn dus onbewerkt en bevatten hierdoor nog alle natuurlijke mineralen die van oorsprong in de zouten aanwezig zijn, dit in tegenstelling tot gewoon keukenzout. Dit maakt de zouten van Brun & Renard tot gezonde alternatieven voor keukenzout, lekker bij verschillende gerechten en recepten.

100% puur of verrijkt met kruiden en pepers
Naast de keuze uit verschillende soorten 100% pure zouten, zijn aan enkele producten uit de lijn kruiden en pepers toegevoegd, waardoor zij extra lekker smaken bij speciale gerechten. De weloverwogen, stijlvolle vormgeving van de potjes maakt ze tot aantrekkelijke producten voor op de eettafel of in de keuken. De Brun & Renard Zouten zijn tijdens bijzondere momenten te gebruiken zoals de feestdagen, tijdens gourmetten en vleesfondue, maar ook van maandag tot en met zondag bij je dagelijkse maaltijden.

Brun & Renard biedt een keuze uit de volgende zouten:

natuurlijke zouten

natuurlijke zoutenBrun & Renard Fleur de Sel, Keltisch Zeezout
Fleur de Sel van B&R is vochtig zeezout uit de Guerande (Frankrijk) dat ambachtelijk gewonnen is met een grove kristalstructuur. Dit van oorsprong Franse zeezout uit de Guérande is hét neusje van de zalm onder de zouten. Het is speciaal te gebruiken op bereide gerechten en is smaakvol bij vlees, vis, gekookte- en rauwe groenten.

Brun & Renard Himalaya Zout
Het Himalaya Zout van Brun & Renard is afkomstig uit Pakistan en is een fijn gemalen zout. Deze zoutsoort is van nature rijk aan mineralen en sporenelementen. Himalaya Zout kan als vervanger van keukenzout worden gebruikt en is goed te combineren met alle denkbare gerechten. Het kan zowel gebruikt worden tijdens het koken als op bereide eten.

Brun & Renard Hawaii Black Zout
Hawaii Black Zout van Brun & Renard is een unieke zoutsoort, afkomstig uit de Hawaiiaanse archipel. Dit zout is verrijkt met vulkanische actieve kool. Optisch en qua smaak is het goed te combineren met schaal-en schelpdieren en blanke vissoorten. Door de licht nootachtige smaak is Hawaii Black Zout tevens uitstekend te combineren met gegrilde en gebraden gerechten.

Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Kruiden
Het Keltisch Zeezout met Kruiden van Brun & Renard is van nature rijk aan mineralen. De samenstelling bestaat uit zeezout afkomstig uit de Franse Guérande, verrijkt met de kruiden tijm, oregano en rozemarijn. Deze mix doet je denken aan de zomer en is lekker bij barbecues, lichte salades, gebakken aardappelen, pizza en gevogelte.

Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Chilipepers
Het Keltisch Zeezout met Chilipepers geeft gerechten een pittig accent! Dit mineraalrijke Franse zeezout uit de Franse Guérande is verrijkt met chilipepers. Het is ideaal voor barbecuegerechten, rood vlees, gevogelte en omelet en is een perfecte smaakmaker voor sardines, tonijnsteak en zalmfilet.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De zouten van Brun & Renard worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.
De zouten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl
Advies Verkoopprijzen (de uiteindelijke prijs wordt bepaald door de retailer):

·       Brun & Renard Fleur de Sel, Keltisch Zeezout             € 4,49/125 g.
·       Brun & Renard Himalaya Zout                                       € 3,99/150 g.
·       Brun & Renard Hawaii Black Zout                                      € 4,49/125 g.
·       Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Kruiden        € 3,99/100 g.
·       Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Chilipepers     € 3,99/100 g.

Meer natuurlijke producten:
> Doe maar lekker duurzaam

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *