Anne Travel Foodie: healthy hotspot ‘Onder de Leidingstraat’

Anne van annetravelfoodie.com deelt elke derde donderdag van de maand een gezonde hotspot op De Betere Wereld. Misschien herinner je Restaurant Loff of Yoghurt Barn van vorige keren nog?

“Hallo, ik ben Anne en op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Vanaf nu zal ik elke derde donderdag van de maand een van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie delen.
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, vegetarische en/of veganistische opties. We  weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Vandaag deel ik een hotspot in Eindhoven, waar je nog tot en met zaterdag het Glow festival kan bezoeken. Glow is een lichtkunst festival in de binnenstad van Eindhoven. Je kan (gratis) langs allerlei lichtkunstwerken lopen door een van de twee routes te volgen.

anne travel foodie

Klik voor een grotere versie…

Mijn hotspot van deze maand is Onder de Leidingstraat:
Voorafgaand aan Glow zorgen dat je een goed gevulde maag hebt? Ga dan naar Onder de Leidingstraat. Onder de leidingstraat is een deli slash lunchroom slach take-out in het hippe gedeelte van Eindhoven: Strijp-S. De oude Philips fabrieken worden nu gebruikt voor hippe winkeltjes, creatieve werkruimtes en verschillende horeca gelegenheden. Mijn favoriet in Strijp-S  is Onder de Leidingstraat. Ze serveren de hele dag door ontbijt met onder andere gluten vrije granola en veganistische chia pudding. Ze hebben heerlijke salades en een ruim assortiment sandwiches. Ze hebben twee veganistische broodjes op hun menu, waaronder de huisgemaakte pompoenspread en paddestoelen sandwich die je op de foto ziet. Ze hebben ook een kleine ‘supermercado’ waar je verschillende gezonde producten kan kopen van kleine, onafhankelijke merken.

Ben je benieuwd wat Eindhoven nog meer heeft te bieden? Kijk dan hier.

Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op annetravelfoodie.com/the-netherlands.

Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie al op Instagram?

 

Meer Anne Travel Foodie:
> Anne Travel Foodie: healthy hotspot LOFF
> Anne Travel Foodie: healthy hotspot Yoghurtbarn

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *