Anne Travel Foodie: healthy hotspot Yoghurtbarn

hotspot

Anne van annetravelfoodie.com deelt elke derde donderdag van de maand een gezonde hotspot op De Betere Wereld. Misschien herinner je Novia Verde of The Happiness Cafe van vorige keren nog? Deze maand heeft ze weer een nieuwe hotspot voor ons in petto.

Hallo, ik ben Anne en op mijn website deel ik gezonde recepten, reisblogs en mijn favoriete hotspots! Voor mij is een hotspot een leuke plek waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Vanaf nu zal ik elke derde donderdag van de maand een van mijn ontdekte gezonde hotspots in Nederland met jullie delen.
Mijn favorieten hebben een vernieuwende kaart met biologische, vegetarische en/of veganistische opties. We  weten inmiddels allemaal dat we voor een betere wereld minder dierlijke producten moeten eten, dus veganistische opties op de menukaart juich ik van harte toe!

Mijn hotspot van deze maand is Yoghurtbarn.
Deze ‘yoghurt bar’ is begonnen met een winkel in Utrecht maar in korte tijd hebben ze inmiddels vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Den Haag en Leiden.
Zoals de naam al doet vermoeden houden ze bij Yoghurtbarn van yoghurt. Maar mensen met een lactose intolerantie of veganisten hoeven niet te stoppen met lezen want ze serveren ook soja yoghurt en kokos yoghurt. Verder werken ze bij Yoghurtbarn hard aan duurzaamheid. Zo serveren ze hun yoghurt in afwasbare weckpotten en zijn al hun to-go verpakkingen biologisch afbreekbaar.


hotspot annetravelfoodie

Je kiest aan de balie je biologische yoghurt soort en je favoriete toppings.Zo stel je zelf je gezonde ontbijt of lunch samen. Vind je het lastig om zelf te kiezen? Dan hebben ze een aantal vaste combinaties die je kan kiezen. Zo hebbben ze de Brownie Bango met brownie, mango en hazelnoot. En de Chia Champion met amandelen, chia zaad, abrikoos en goji bessen.
Alles is beschikbaar in 3 maten en ook verkrijgbaar om mee te nemen. Studenten krijgen 10% korting.
Op reservering serveren ze ook een heerlijke high tea met zowel hartige als zoete hapjes, en natuurlijk genoeg yoghurt!

Meer hotspots?
Voor meer gezonde hotspots in Nederland kan je kijken op annetravelfoodie.com/the-netherlands.
Volg je De Betere Wereld en Annetravelfoodie al op Instagram?

Meer Anne Travel Foodie:
> Gezonde avocado-friet
> Gezonde koekjes! (recept)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *