Anouk vertelt: Jekka’s complete kruidenboek


Kruiden zijn de slingers van je eten.

Ze maken je voedsel pittiger, frisser en smakelijker. Je kunt echter nog veel meer met kruiden.

In het boek ‘Jekka’s complete kruidenboek’ beschrijft de schrijver Jekka McVicar bij meer dan 150 kruiden hoe je ze kunt toepassen. Wat de kweekwijze is, de geneeskracht, hoe je ermee kunt koken en alle andere gebruiken van het kruid.

Maar ondanks dat er in dit boek heel veel informatie staat, wordt er niet echt concreet ingegaan op de manier van genezen met kruiden. Moet je van een bepaald kruid thee maken? Of opeten?

Nee, dit boek is vooral bedoeld voor mensen met groene vingers die meer willen weten over de achtergrond van de kruiden. Hoe en wanneer je ze moet planten.

Ook voor koks schijnt het boek geweldig te zien. Als we Jamie Oliver moeten geloven, is dit boek een ‘must voor iedereen die van koken houdt’.

ISBN 9789059562820
€ 9,95
Fontaine Uitgevers


Recensie Anouk Kragtwijk

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *