Back to School met Greenjump

Vakantie is natuurlijk dé tijd om niet aan school te denken. Maar onderweg met kleffe, verdrukte broodjes en lauw drinken dat ook nog gelekt heeft, vraag je je misschien tòch af of je dat gesmeer het komende schooljaar niet kunt voorkomen. Het antwoord is “ja”!

Broodtrommels, lunchboxen, schoolbekers en thermosflessen zijn er in allerlei soorten en maten. Wanneer je op zoek bent naar eigentijdse, duurzame varianten, ga dan eens naar Greenjump.nl . Hier tref je een uitgebreid aanbod roestvrijstalen lunchtrommels en drinkflessen en -bekers , zowel voor kinderen als volwassenen. Roestvrijstaal (RVS) is een duurzaam alternatief voor plastic, omdat het lang meegaat en geen schadelijke stoffen afgeeft aan drank of voedsel.

Groen sprongetje

Greenjump heeft een verantwoord en betaalbaar aanbod in alledaagse gebruiksvoorwerpen. Denk aan speelgoed, kleding en textiel, luiers, verzorgingsproducten en keukenartikelen. “Wij weten uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om voor jezelf en je kinderen leuke producten te vinden waar geen schadelijke stoffen in zitten. Zo is Greenjump ook begonnen – uit frustratie. Inmiddels hebben we in onze webwinkel een groot biologisch en ecologisch assortiment van allerlei dagelijkse producten.”

RVS lunchbox

Groeiende ongerustheid over de veiligheid van plastic en de invloed op het milieu leidde bij Lunchbots tot het ontwerp van de RVS lunchbox . De missie van het familiebedrijf uit Californië is het bieden van hoge kwaliteit producten die helpen het gebruik van plastic te verminderen. De eco-vriendelijke lunchboxen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit foodgrade roestvrijstaal, stevig, BPA-vrij en makkelijk in onderhoud. RVS houdt geen smaakjes of geurtjes vast, is eenvoudig schoon te maken en gaat lang mee. De lunchtrommels zijn uiteraard ook verantwoord geproduceerd. Ze zijn er met of zonder (uitneembare) vakverdeling in verschillende vormen.

Lees meer: Zo drinkt je peuter zelfstandig uit de fles

RVS drinkflessen

De eerste RVS drinkflessen werden op de markt gezet door Klean Kanteen , die als missie heeft iedereen een veilig alternatief te bieden voor plastic en behandelde aluminium drinkflessen. Op Greenjump.nl zie je dat hun assortiment is uitgegroeid tot een ruim aanbod flessen en bekers in verschillende kleuren, uitvoeringen en formaten. Eén daarvan is de Klean Kanteen Classic Insulated , de thermosuitvoeringen. Deze zijn ideaal voor onderweg of naar school, lekdicht en met een voor kinderen makkelijk open en dicht te draaien dop. Alle soorten drinken kunnen erin meegenomen worden; sap, thee, melk, yoghurt, etc. Hete dranken blijven tot zes uur warm en ijskoude dranken tot maximaal 24 uur koel.

Kortom, back to school met Greenjump!

Door Nanny Schutte

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *