Bebio bezoekt: Baklust in Den Haag


Vegetarisch, biologisch en zelfgemaakt
.

Genieten van een ontbijt of lunch met zelfgemaakt brood of taart? Dat kan bij Baklust in Den Haag.

Van dinsdag tot en met zondag kan je er terecht en alles is vegetarisch en biologisch. Het is een knus plekje wat met zijn inrichting en ontspannen bediening een uitstraling heeft wat je bij biologisch verwacht, niet te strak en gezellig rommelig. Het is een plek waar je met vrienden kan afspreken of om even buiten de deur te werken, want er is WiFi.

Bebio Baklust Den Haag

Ze hebben verschillende taarten, cakes en quiches, alles is huisgemaakt! Per dag verschilt het aanbod, dus laat je verrassen. Wij zijn in ieder geval heel enthousiast over de carrot cake. Kom je in het weekend, dan kan je jezelf trakteren op scones met boter en jam. Laat klaar met werken en geen zin om te koken? Vanaf 16.00 staan er verschillende maaltijden klaar om mee te nemen. Ovenschotels, salades en hartige hapjes, vers en biologisch: en dat alles zonder er zelf voor in de keuken te hoeven staan.

www.baklust.nl

BeBio.nl is een bewust lifestyle platform en is opgericht door Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn Ze geven dagelijkse inspiratie op het gebied van biologisch, fairtrade, lokaal, duurzaam, eerlijk en groen! Foto’s, video’s, basics, recepten, interviews en tips op het gebied van eten, body, wonen, fashion en locaties in de stad. Ze delen hier hun gezonde recepten en de leukste bewuste hotspots. 

Lees meer van Bebio:
> Bebio bezoekt: SLA Amsterdam
> Bebio bezoekt: Milk & Cookies in Den Haag
> BeBio bezoekt: Memory Lane in Rotterdam

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *