Bebio bezoekt: SLA Amsterdam

Eat, share, live and experience SLA.

Amsterdam is een geweldige locatie rijker. Al de glossy magazines schrijven erover en de duizenden ‘likes’ op Facebook onderstrepen wat BeBio al dacht: Iedereen is dol op SLA! Op de eerste dag dat SLA haar deuren openende stonden wij al te trappelen voor de indrukwekkende saladebar die als een soort kas-constructie in de fris ingerichte ruimte schittert.

In de bakken zit alles wat je nodig hebt om een gezonde, voedzame en heerlijke salade samen te stellen en dat mag je dan ook zelf doen. Mocht je niet zo goed zijn met al de verschillende keuzes heeft SLA ook een aantal salades voor je samengesteld. De salades zijn biologisch, seizoen afhankelijk en zo veel mogelijk van lokale leveranciers. Maar je kunt voor meer terecht dan salade alleen. Ook voor speltbrood met verschillende soorten hummus, seizoen soepen, een tarwegras shotje, kokoswater, fruit snacks en een glas biologische wijn kun je naar binnen lopen.

SLA Amsterdam saladebar

SLA is de droom van Nina en Jop. Dit enthousiaste stel is al lang bezig met bewust en gezond leven en de effecten die dit heeft op lichaam en geest. Maar dat is in de meeste restaurants niet altijd even makkelijk. Met SLA willen ze goed en eerlijk eten toegankelijk maken. Maar ze willen nog een stap verder gaan. Hiervoor hebben ze SLA LAB in het leven geroepen. Dit is een programma vol workshops en events gericht op gezond en bewust eten. Van interessante en inspirerende sprekers tot experimenteren met nieuwe combinaties en recepten. EAT. SHARE.LIVE. AND EXPERIENCE SLA!

Info
Ceintuurbaan 149
Amsterdam
020-7893080
www.ilovesla.com

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 12.00 – 21.00 uur

BeBio.nl is een bewust lifestyle platform en is opgericht door Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn Ze geven dagelijkse inspiratie op het gebied van biologisch, fairtrade, lokaal, duurzaam, eerlijk en groen! Foto’s, video’s, basics, recepten, interviews en tips op het gebied van eten, body, wonen, fashion en locaties in de stad. Ze delen hier hun gezonde recepten en de leukste bewuste hotspots. 

Lees meer van Bebio:
> BeBio kookt: Kikkererwten Boost
> Bebio bezoekt: Milk & Cookies in Den Haag
> BeBio kookt: eerste groene shake

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *