Bewust genieten op de Biologische Winter Fair Bussum


EkoPlaza Bussum viert heropening met feestelijke winterfair en donatie 400 geiten Oxfam Novib.

Zien, ruiken en proeven van verrassende biologische lekkernijen, dat is het idee van de Biologische Winter Fair bij EkoPlaza. Op 9 december opent de biologische supermarkt na een restyling opnieuw haar deuren in Bussum. Op initiatief van bedrijfsleider Bas Kamphuys word de fair georganiseerd: ‘We willen biologisch eten voor iedereen bereikbaar maken, dus juist voor de feestdagen een moment om iedereen te laten proeven en inspiratie op te doen.’ Tevens wordt er die dag een donatie gedaan van 400 geiten aan Oxfam Novib.

EkoPlaza bedrijfsleider Bas: ´Ik zie in Bussum een gemêleerde klantenkring, dat is zo leuk om te zien. We willen biologisch eten en leven voor iedereen bereikbaar maken en ik merk dat we op de goede weg zijn. Met deze dag hoop ik mensen te kunnen verrassen met de pure smaak van biologische producten. Bovendien is het een ideaal moment om mensen te vertellen over het Groen Geit project van EkoPlaza.´

udea ekoplaza supermarkt

400 geiten
Om 13:00 uur overhandigen de voorzitter van de Groene Geit, Jan van Tilburg en de directeur van EkoPlaza, Erik Does een bedrag ter waarde van 400 geiten aan Oxfam Novib. De overhandiging is tevens de start van de samenwerking van de Groene Geit met EkoPlaza.

Wie bij de EkoPlaza biologische geitenkaas of -melk koopt, steunt meteen de actie ‘Geef een Geit’. Deze actie is opgezet door De Groene Geit, de vereniging van biologische geitenhouders, in samenwerking met Oxfam Novib. De geitenhouders doneren zelf 200 geiten aan

Bangladesh en EkoPlaza verdubbelt dit aantal tot 400. De winkelketen zal komend jaar in alle 60 vestigingen extra aandacht vragen voor de geitenzuivelproducten.

Programma

11.00 – 17.00 Biologische Winterfair
11.00 – 13.00 Biologische Brunch (gratis)
12.00 – 12.30 Officiële opening
13.00 – 13.00 Overhandiging Oxfam Novib

Tussen 12.00 en 17.00 krijgt men 10% korting op het gehele assortiment. Wie thuis inspiratie op wil doen voor Kerst kan dat met ´Lekker Weten´ lifestyle magazine.

EkoPlaza
EKoPlaza werd onlangs gekozen tot Duurzaamste merk. Eind november opende de 60ste EkoPlaza supermarkt. De EkoPlaza-visie is samengevat in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking. Voor meer informatie over EkoPlaza, kijk op http://www.ekoplaza.nl.

EkoPlaza Bussum
Huizerweg 17-19
www.ekoplaza.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *