… en we blijven buiten koken!
Zeeuwse mosselen in Pernod-tomatensaus met stokbrood, rode wijn kip met pompoenpuree, pommes fondant en bospaddestoelen en gerookte crème brûlée met rode besjes en frambozen!
Geregeld heeft De Betere Wereld aandacht besteed aan de Big Green Egg. Een kooktoestel die een hele nieuwe dimensie aan buiten koken heeft gecreëerd. Doordat dit kooktoestel zoveel kan, willen wij je graag op weg helpen met je culinaire ontdekkingsreis en publiceren het exclusieve menu van de maand. Voor een complete bereidingswijze van dit heerlijke menu en de benodigde ingrediënten dien je op de link onderaan te klikken.
Dit culinaire 3-gangenmenu is exclusief voor Big Green Egg Members bedacht en bereid door Topchef Ralph de Kok, Nederlands Kampioen BBQ 2010 en ‘EGGer’ van het eerste uur.
Voorgerecht
Zeeuwse mosselen in Pernod-tomatensaus met stokbrood
Hoofdgerecht
Rode wijn kip met pompoenpuree, pommes fondant en bospaddestoelen
Nagerecht
Gerookte crème brûlée met rode besjes en frambozen
Met wijntips van Frederik Boelen, die het geheel weer tot een absoluut culinair feestje maakt!