No bee – No food

bijen-shopper-de-betere-wereld-koken

Waar waren we zonder de bijen? Bekijk nu de verschillende producten

wiertz-bijenwas-verzorging-opfrisbeurtVerzorging en Opfrisbeurten

Wiertz Bijenwas werkt op ambachtelijke wijze, met respect voor natuur en mens. De producten bestaan al meer dan 60 jaar en zijn bereid uit natuurlijke bijenwas en andere hoogwaardige grondstoffen die het milieu zo weinig mogelijk belasten.

www.bijenwas.nl
Nieuw: Kamille goud bad een wellness voor huid en geest

 

greenjump-hergebruik-bees-wrap

Herbruikbare Bee’s wrap

Dat scheelt plastic en aluminiumfolie: herbruikbare doekjes van biologisch katoenen mouseline, bijenwas, jojobaolie en boomhars houden je voedsel veel langer goed. Je kunt de Bee’s wrap ongeveer
10 tot 12 maanden gebruiken, uitgaande van twee keer per week.

www.greenjump.nl

 

de-traay-lippenbalsem

Zoen!

Bij de Traay weten ze al sinds 1977 hoe lekker en goed honing is. En ook dat honing verzorgende eigenschappen bevat die goed zijn voor huid en haar. Nu introduceren zij een biologisch gecertificeerde lippenbalsem. Welke als basis bijenwas en biologische plantaardige oliën bevat.

www.detraay.com

de-betere-wijn-red-de-bij

 

Een glas goed gevoel

Waarom niet iets teruggeven als je iets neemt? Feit is dat de bij het zwaar te verduren heeft en daar gewassen als fruit onder lijden. De Betere Wijn doet hier wat aan: van elke verkochte fles doneren wij 15 cent aan de organisatie I Love Beeing, die zich actief inzet voor het behoud van de bijenpopulatie. www.debeterewijn.nl

 

de-rit-honing-tussendoortje

 

Heerlijke honing-tussendoortjes!

De Rit, al jaren in de schappen van natuurvoedingwinkels, heeft onder andere geweldige koeken en wafels waarin natuurlijke honing is verwerkt.

www.derit.nl

 

du-buyer-kokkerellen-bijenwas

 

Natuurlijk mineraal met beschermende bijenwas

Gezond zijn, betekent ook gezond kokkerellen. Het wereldberoemde pannenmerk Du Buyer heeft nu een lijn van ijzer met een beschermende eindlaag op basis van biologische bijenwas: Mineral B element. Gegarandeerd zonder nare extra’s – dus zonder het giftige PFOA of PTFE.

 

 

Mail & Win
Vul hieronder je naam en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 13 Mineral B pannen

*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. De winnaars ontvangen hun prijs per post (of e-mail) van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. 
Veel geluk!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *