BioBOX zomer spaarcampagne 2012

Boodschappenpakket.

Na het overweldigende succes van de BioBOX zomer spaarcampagne van vorig jaar wordt er deze zomer weer een georganiseerd! Met de spaarcampagne worden consumenten tijdens de zomermaanden beloond met een BioBOX boodschappendoos gevuld met biologische producten twv ruim € 50,- door van 2 juli t/m 2 september stempels te sparen. De BioBOX spaarcampagne loopt onder andere bij alle EkoPlaza vestigingen.

Biobox

De consument ontvangt bij iedere €12,50 aan boodschappen een stempel. Volle spaarkaarten met 30 stempels kunnen ingeleverd worden t/m 16 september. Bij een volle spaarkaart ontvangt de consument de BioBOX twv ruim € 50,-. Bij elk product in de boodschappendoos hoort een achtergrondverhaal dat wordt beschreven in het ‘verhaal achter de barcodes’ boekje dat ook in de doos zit. In dit boekje zal de consument verschillende vouchers vinden om de versproducten op te halen in de winkel.

Het thema ‘BioBOX, de verhalen achter onze barcodes’ geeft de campagne een ‘eigen’ invulling, die past bij de uitgangspunten van de biologische branche.

De BioBOX is een initiatief van Udea, Bakkerij Verbeek en De Zaai-Ster.

Kijk ook op:

www.udea.nl
www.ekoplaza.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *