Biologische popcorn bijzonder werkgelegenheidsproject

Crowdfunding John Altman Rainbow popcorn
via oneplanetcrowd.nl !

De Regenboog Groep en John Altman starten samen een crowdfunding campagne om geld in te zamelen voor ‘John Altman Rainbow Popcorn’; een bijzonder werkgelegenheidsproject waarbij biologische popcorn in de allerlekkerste gourmetsmaken verkocht gaat worden door ex-daklozen vanaf mobiele popcorn ‘fabriekjes’.

John Altman is een man met een missie. De missie om de liefde te verspreiden. Nadat hij dit eerder al met koekjes en wijn deed, is het nu de beurt aan popcorn: Rainbow Popcorn. De lekkerste popcorn ter wereld (al zeggen we het zelf), in nieuwe, verrassende smaken (en gemaakt van biologische en GMO-vrije popcorn).

john altman rainbow

John Altman houdt van planeet én mensen
Maar dat is nog niet alles. Rainbow Popcorn wordt gemaakt in een ‘mobiele popcorn fabriek’, die overal kan komen waar er een dringende behoefte aan popcorn is. In de stad, het park, op festivals of bij jou op kantoor. En helemaal schoon, want de popcornfabriek rijdt op electriciteit.
Maar John Altman houdt niet alleen van de planeet, hij houdt ook van mensen. Daarom wordt de John Altman Popcorn Fabriek bestuurd en bemand door de mensen van De Regenboog Groep, een organisatie die zorgt voor de participatie van ex-daklozen in de maatschappij. John Altman en De Regenboog Groep bieden deze mensen een uniek werktraject om een nieuw bestaan op te bouwen: het maken én verkopen van de lekkerste (ja ja) popcorn ter wereld.
rainbow popcorn
Om dit voor elkaar te krijgen is een grote crowdfunding campagne gestart. Wanneer via www.oneplanetcrowd.nl/project/rainbow-popcorn voldoende geld is ingezameld, wordt begin 2014 de eerste (mobiele) John Altman Popcorn Fabriek gebouwd. En met het geld dat daarmee verdiend wordt, bouwen we een tweede popcornfabriek (en een derde, en een vierde). Zodat meer en meer ex-daklozen de kans krijgen om popcorn te verkopen. En zodat Nederland de popcorn krijgt die het verdient – de lekkerste.

Dat is wat John Altman bedoelt met Spreading the Love!

John Altman Rainbow Popcorn from John Altman on VimeoJohn Altman bio popcorn


Over John Altman
John Altman is een merk van 100% natuurlijke en eerlijk geproduceerde producten; producten die onweerstaanbaar lekker zijn en die tegelijkertijd zo goed als mogelijk zijn voor mens en planeet. John Altman werkt hiervoor samen met gelijkgestemde producenten of andere (maatschappelijke)organisaties, zoals De Regenboog Groep.

www.oneplanetcrowd.nl/project/rainbow-popcorn

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *