onoff spices! introduceert biologische sojasaus

onoff spices

onoff spices! presenteert twee nieuwe biologische sojasauzen: een Thaise zoete sojasaus en een Thaise zoute sojasaus. Dit is niet alleen goed nieuws voor vegetariërs en veganisten, maar ook voor mensen met een glutenallergie.

sojasausSojasaus wordt gebruikt bij het bereiden van roerbakmaaltijden, het is een goede basis voor marinades, en het is een populaire dipsaus. In veel Aziatische recepten wordt vaak oestersaus of vissaus gebruikt om het gerecht verder op smaak te brengen. De zoete sojasaus is een prima vegetarische vervanger voor de oestersaus. De zoute sojasaus is heel geschikt als vervanger voor de vissaus.

Zoals bij alle producten van onoff spices! bevatten ook deze nieuwe sojasauzen geen kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen. Beide sauzen worden gemaakt van (niet-genetisch gemodificeerde) gefermenteerde sojabonen, rijst, rietsuiker, zout en water. Bij de zoete sojasaus wordt ook nog biologische rietsuikersiroop toegevoegd, waardoor de zo kenmerkende stroperige structuur en zoete smaak ontstaat. Omdat bij de bereiding rijst is gebruikt in plaats van tarwe, zijn ook deze sauzen glutenvrij. En net zoals bij alle producten van onoff spices! wordt ook in deze sauzen alleen ongeraffineerde, niet-gekristalliseerde, biologische rietsuiker verwerkt.

sojasausOnno Stienen, oprichter en eigenaar van onoff spices! en chef Thaise keuken: “Met de introductie van deze twee nieuwe producten wordt ons assortiment steeds completer. De Thaise keuken heeft een aantal basissmaken. Deze zijn terug te vinden in onder meer onze chilisaus, ananas-azijn, vissaus en oestersaus, en nu ook in onze sojasauzen, die daarom absoluut thuishoren in het keukenkastje van iedere Thaise chef.”

De producten van onoff spices! zijn te vinden bij veel filialen van Ekoplaza, Estafette en de Natuurwinkel. Alle filialen van Marqt verkopen het volledige assortiment.

Ga naar www.onoffspices.nl voor verkooppunten en voor online verkoop. Ook vind je daar meer achtergrondinformatie over het hele assortiment én veel heerlijke Thaise recepten.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *