Breed feestdagenassortiment bij natuurvoedingswinkel


De gehele decembermaand biologisch genieten.

De decembermaand is een goed gevulde feestmaand met de viering van het sinterklaasfeest, kerst en oudejaarsavond. Een maand om volop te genieten van biologische specialiteiten. In de natuurvoedingswinkel vindt u alle ingrediënten en inspiratie om van sinterklaas, kerst en oudjaar een feest te maken. In de vestigingen van Natuurwinkel, GooodyFooods en vele andere natuurvoedingswinkels is een uitgebreid feestassortiment te vinden voor iedere (feest)dag, van biologische kruidnootjes tot kerstkransjes en van bijzondere kant-en-klaar soepen tot luxe delicatessen als artisjokken en (verse) olijven. Allemaal duurzaam geproduceerd, gezond en erg lekker. Met uiteraard ook een uitgebreid versassortiment en producten voor specifieke voedingswensen zoals lactose- en glutenvrij.

Heerlijk compleet en lekker gemakkelijk
Met de feestdagen draait het om samen zijn, gezelligheid en samen lekker eten. Om aandacht voor elkaar en voor hetgeen op tafel wordt gezet. Traditioneel hoort bij kerst een uitgebreide brunch of diner en een mooi gedekte tafel, volop ingrediënten om te genieten. Niet veel tijd voor de voorbereiding? Ook voor kant-en-klare maaltijden bent u bij de natuurvoedingswinkel aan het juiste adres.

kaas biologischitaliaans vlees biologisch

Inspiratie om zelf aan de slag te gaan
Heerlijke recepten om thuis aan de slag te gaan staan in de landelijk huis-aan-huis verspreide kerstfolder van de Natuurwinkel, GooodyFooods en Biologisch Specialist. Wat te denken van gebakken zalm met honing & mosterd of een witlof-perensalade met granaatappel & gorgonzola? Zo maakt u kerst extra feestelijk en staan de kerstdagen geheel in het teken van puur genieten.

zalm honing recept biologisch natuurwinkel
(klik voor groter formaat)

Pure, eerlijke en smaakvolle producten
Biologische producten uit een natuurvoedingswinkel zijn met zorg en aandacht geteeld en altijd geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Vanzelfsprekend zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Minimaal biologisch en waar mogelijk ook fairtrade. Dus pure producten voor puur genieten.

wessanen logo

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *