Cirque du Santé: Gezondheid met een Lach (Win!)

cirque du sante

Een serieuze boodschap over gezondheid met een knipoog

Om het nieuwe jaar 2017 nog beter te kunnen beginnen organiseert Selnature Keltisch zeezout op 7 januari het  “Cirque du Santé, gezondheid met een lach!” Een bijzondere zaterdagavond over gezondheid en goede voornemens in een wel heel speciale locatie: de circuspiste van het groot Kerstcircus in Etten-Leur!

Landelijk bekende sprekers en deskundigen zullen hun verhaal en informatie delen met het hooggeëerd publiek. De uitgenodigde sprekers zijn, naast auteurs van bestsellers, graag geziene experts in de landelijke radio en TV shows. Het zijn Ralph Moorman  (‘De hormoonfactor’), Nienke Tode-Gottenbos (‘De Poepdokter, van mond tot kont’) en Juglen Zwaan (‘de supplementenwijzer’ en ‘a healthylife’).
Het spreekwoord zegt: “Lachen is gezond” en daarom zal de presentatie in handen liggen van de gezellige Bourgondische gastvrouw Christel “Betty” de Laat die onder meer bekend is van haar theatershow en van TV programma’s als de Jopie Parlevlietshow, Toren C, Dokter Tinus en van programma’s bij Omroep Brabant .

 

cirque du santeKennisexperts delen hun kennis
Met het Cirque du Santé wil Lardenoy niemand overtuigen om zijn of haar levensstijl of visie te veranderen, maar juist informatie gunnen door een drietal landelijk bekende sprekers van radio en TV  in de piste samen te brengen die hun “healthy” sporen al ruimschoots hebben verdiend in de wereld van gezondheid. En wat zo leuk is aan deze sprekers: ze willen niemand overhalen of overtuigen maar alleen hun kennis en verhaal delen zodat men er als luisteraar mee kan doen wat hij of zij wilt. Want laten we eerlijk zijn, iedereen wordt toch gek van al die “goedbedoelde” gezondheidstips van al die zogeheten experts in de media? Het is knap verwarrend allemaal waar de belangen erg onduidelijk zijn.

Gedurende deze avond zullen de sprekers  Juglen Zwaan, Nienke Tode-Gottenbos en Ralph Moorman in verschillende decors  hun inspirerende verhalen vertellen, waar natuurlijk ruimte zal zijn voor vragen en antwoorden vanuit het publiek.

Tijdens de pauze en na de voorstelling zullen de boeken van de sprekers te koop zijn en willen de auteurs het aangeschafte boek uiteraard voorzien van een persoonlijke boodschap. Dit gebeurt allemaal tijdens onze Petit Marché in de Foyer, een kleine gezondheidsmarkt. Hier zullen tevens een aantal stands gevuld zijn door de partners en sponsoren van het Cirque du Santé, zodat het publiek kennis kan maken met de verschillende manieren van gezondheid en lifestyle. Natuurlijk is de bar de gehele avond geopend waar de bezoekers bij BabesCoffee biologisch Food & Drinks kunnen bestellen uit originele Italiaanse Vespa’s, die fraai zijn omgetoverd tot rijdende espressobarretjes. Dit onder het genot van sfeervolle live muziek.

“Cirque du Santé, gezondheid met een lach” is een initiatief van Jacques Lardenoy, de man achter Selnature Keltisch zeezout. Selnature is dé importeur en distributeur voor de Benelux van dit 100% natuurlijk zeezout uit Bretagne. Sinds twee jaar is hij met Selnature sponsor van het sympathieke Kerstcircus in Etten-Leur wat elk jaar tijdens de Kerstvakantie haar tenten op slaat aan het Brabantpark in deze vriendelijke West Brabantse gemeente.
Door de unieke opzet van deze avond en de humoristische bijdrage van comédienne Christel de Laat hoopt Lardenoy een zo breed mogelijk publiek aan te spreken en de drempel laag te houden waardoor iedereen meer over gezondheid te weten kan komen.

De ticketprijs is ook laag gehouden om het zo uitnodigend mogelijk te maken.

 

Neem een kijkje op de Website en Facebook voor meer informatie: 

www.selnature.com/cirque-du-sante

www.facebook.com/cirquedusante

www.facebook.com/gezondheidmeteenlach

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *