CoCasa Winterfair @ Blijburg!

Kom doen, maken, proeven, kopen en beleven op de CoCasa Winterfair.

CoCasa viert de seizoenen, op 21 en 22 december organiseren zij in Amsterdam de allereerste Winterfair. Met een duurzame lifestyle-markt, happy-wensmomenten, recycle-jam, midwinterlunch en -diners met rituelen, soepel-het-seizoen-in-yoga, theater voor kids, verwelkom het zonlicht salsa-avond, live muziek en meer! Kom doen, maken, proeven, kopen en beleven op de CoCasa Winterfair @ Blijburg!

Duurzame ondernemers presenteren hun producten. Proef de overheerlijke Maya-chocolademelk. Lease een jeans, doe iemand (of jezelf) plezier met een eco-designproduct of een ik-hout-van-jou-houtblok met een persoonlijke tekst.


klik op de afbeelding voor een grote PDF

Wensmoment met stadsverteller Karel Baracs
Vooraf en tijdens de fair zijn CoCasa-wenskaarten te koop, bedoeld om een persoonlijke wens of boodschap voor een jouw dierbaar persoon op te schrijven. Bestel je kaarten en kom op zaterdag 21 en/of zondag 22 december december om 12 uur naar de Winterfair. Stadsverteller Karel Baracs vertelt dan een prachtig verhaal onder muzikale begeleiding. We doen vervolgens collectief onze kaarten op de post en zetten onze wensen kracht bij!

Midwinterlunch of -diner

Tijdens een heerlijke biologische wintermaaltijd nemen we je mee in rituelen. Je word uitgenodigd stil te staan bij afscheid (wat heb je niet meer nodig), het NU (waar ben je dankbaar voor) en intenties voor het komende jaar.

Meer info, deelnemers en programma: zie www.cocasa.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *