De Betere Wereld wekelijks op TV!

De Betere Wereld wekelijks in RTL’s programma 4me.

Lifestyle tv-programma 4me is vanaf 26 september 2012 weer wekelijks op RTL4 te zien. Gezondheid & Lifestyle zijn de belangrijkste onderwerpen in deze serie. De Betere Wereld verzorgt hier een rubriek en laat de circa 300.000 voornamelijk vrouwelijke kijkers zien welke lekkere, mooie, gezonde, (h)eerlijke en duurzame producten en initiatieven er op dit moment zijn.


Still uit 1eaflevering met Jochem Keune van LePerron (midden) en
RTL-presentator Chimène van Oosterhout; rechts onze directeur Almar Fernhout.

 In het nieuwe seizoen van 4me word wekelijks aandacht besteed aan lifestyle, lekker eten, ontspannen, tips om jezelf te verbeteren en hoe je je vrije tijd het beste kan invullen. Bovendien passeren maatschappelijke onderwerpen die mens, natuur en het menselijk welzijn aangaan regelmatig de revue. Iedere week bespreken we aan tafel met presentatrice Chimène van Oosterhout een nieuw onderwerp, ook geven we regelmatig prijzen weg.
Nieuwe afleveringen zijn iedere woensdag om 16.35 uur.  De herhalingen zijn op zaterdag 16.00 uur op RTL 4 en zondag op RTL 5 om 15.30 uur.

Programma:
■ Op 26 september aandacht voor Le Perron, hier horen we wat nu echt biologisch brood is. Le Perron is verkrijgbaar op de markt.
■ 3 Oktober aandacht voor Superfood van TerraSana, tevens verloten we een groot aantal pakketten SuperFood. Superfood is de perfecte natuurlijke manier om aan de benodigde nutriënten te komen. Wanneer Superfood op regelmatige basis geconsumeerd word, zullen ze een positief effect hebben op de huid, organen en het immuunsysteem.
■ 10 Oktober vertellen de mensen van Pavatex hoe je energierekening naar beneden kan door middel van natuurlijke isolatie.
■ 17 Oktober praten we over "aarden" en de negatieve gevolgen van straling, tevens krijgen we te zien wat je hiertegen kunt doen en weer in balans kan komen. Deze aflevering geven we een biologische beautycheque weg.
■ 24 Oktober aandacht voor de "Fair Trade Week". Wat is er allemaal te doen deze week en wat is Fair Trade nu eigenlijk precies? Verder aandacht voor De Betere Wijn; een biologische wijn met een verhaal.
■ 31 Oktober laat Chimene van Oosterhout zien wat voor een mooi product Argan olie is, Nivea Pure & Natural
bevat deze olie. We verloten een groot aantal Nivea Pure & Natural pakketten. Ook vertelt Het Oranje Fonds over de campagne "Maatjes Gezocht" en hoe je daar aan kunt meedoen.
■ 7 & 14 November zitten we aan tafel met BIONEXT hier o.a. aandacht voor "Adopteer Een Kip".
■ 21 November horen we alles over warme voeten en een lage energierekening, het bedrijf Tonzon vertelt hoe dit mogelijk is.
■ 28 November aandacht voor het Oranje Fonds.
4me
Zender: RTL4 en RTL5
Tijdstip: Woensdagmiddag 16:35 uur
Herhalingen: RTL4 zaterdag16:00 uur
RTL5 Zondag 15:30/16:00 uur
Kijkers: ca. 300.000, vnl vrouwelijk, 20-49 jaar.

Ook met uw organisatie een breed en geïnteresseerd publiek bereiken, vraag dan naar de mogelijkheden via almar@debeterewereld.nl.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *