De Betere Wijn

Vier het leven en red de bijen!

De Betere Wijn is een overheerlijke wijn die niet alleen lekker smaakt omdat hij uitgebalanceerd en biologisch is, maar ook omdat je bij aanschaf van iedere fles de bijen helpt.

Van iedere fles wijn doneren we minimaal € 0,15 aan I Love Beeing. Deze organisatie zet zich actief in voor de bijenpopulatie door bijenkasten te plaatsen en een cursus ‘stadsimkeren voor beginners’ te geven. Een aantal bekende mensen ondersteunt I Love Beeing zoals Carice van Houten en acteur Waldemar Torenstra, omdat ook zij zich het lot van de bij aantrekken en er alles voor over hebben om te zorgen dat de bij blijft bestaan.

"De bij is erg belangrijk voor de bestuiving van gewassen waaronder druiven. Maar het gaat niet goed met de bijen. Daar moet iets aan gedaan worden. Waarom niet iets teruggeven als je iets neemt? Dat is pas (bio)logisch!", aldus kunstenares Eva Bartels, die zelf onlangs een unieke bijenkast beschilderde.debeterewijn

De wijnen zijn afkomstig van een Franse biologisch werkende familie in Domaine de La Grand Ribe in de Rhone.

Samen met Ekoplaza en I Love Beeing zetten we ons in voor dit unieke verhaal.
"De Betere Wijn" is gecertificeerd met het Agriculture Biologique logo.
De wijn is o.a. te koop voor € 6,95 bij Ekoplaza.wit

De Betere Wijn wit
Zuivere en aromatische wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven als Grenache, Viognier en Marsanne. "Smaakvolle wijn met een heerlijke geur van perzik, vers brood en appel. Heerlijk sappige wijn die past bij vis, salades of als aperitief"
– Simon Janssen, By the Grape

rood

De Betere Wijn rood

Rode "Rhone" blend 2011 bestaande uit Grenache en Syrah. Deze aangenaam soepele en fruitige wijn is typisch voor de Rhone en gemaakt van biologisch geteelde druiven."Zo hoort Franse wijn te smaken. Naar bramen en specerijen! Deze wijn drink je met zijn allen, genietend bij een haardvuur met stokbrood en veel Franse kaas."
– Simon Janssen, By the Grape

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met Almar Fernhout 
tel 06-47033547 of almar@debeterewereld.nl

www.debeterewijn.nl
www.ilovebeeing.nl

Proost!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *