De Biologische Viswinkel wordt Gezonde Viswinkel

Gezond voor mens en natuur!

In 2012 hebben Jurgen van Bakel van Maasland Aquacultuur en Robert Arts de Biologische Viswinkel opgericht, een winkel waar men online biologische en duurzaam gevangen vis kan kopen. Maasland Aquacultuur is een groothandel in biologische en duurzaam gevangen vis en wilde via de webwinkel hun producten rechtstreeks voor consumenten bereikbaar maken.

Doordat zakelijke klanten van Maasland Aquacultuur in 2013 ook webwinkels begonnen, werd de Biologische Viswinkel automatisch een concurrent. Het was daarom verstandig dat Maasland Aquacultuur zich uit de Biologische Viswinkel terug zou trekken. Dat is gebeurd en daarbij is de naam veranderd in Gezonde Viswinkel, om te benadrukken dat ze naast biologische vis ook duurzaam gevangen vis in het assortiment hebben. Alle producten van de Gezonde Viswinkel zijn gezond voor mens en natuur!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ook houdbare producten
Robert Arts zet alleen de Gezonde Viswinkel voort en zal met extra energie de webwinkel uitbreiden. “De hoofdleverancier blijft Maasland Aquacultuur, maar de producten kunnen nu scherper in de markt gezet worden. De klanten houden de vertrouwde kwaliteit, maar dan goedkoper” zegt Arts. “Er zijn al nieuwe producten en betaalmethoden toegevoegd en dat zal de komende tijd door blijven gaan.” Recent zijn er enkele houdbare producten in de webwinkel bijgekomen, waaronder Biologische Mosselsoep en MSC Zalm in blik. Sinds een maand biedt de Gezonde Viswinkel ook iDeal als betaalmethode aan.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASprotfilet-187

Goede redenen naamswijziging
De naam Biologische Viswinkel is dus gewijzigd in Gezonde Viswinkel. Volgens Robert Arts vanwege de volgende redenen:

“1. Naast biologische vis hebben wij ook duurzaam gevangen vis in het assortiment, welke niet door de naam gedekt werd.

2. Wij mochten niet concurreren met de klanten van onze visleverancier Maasland Aquacultuur. Maasland Aquacultuur is geen mede-eigenaar meer van de nieuwe webwinkel, waardoor deze belemmerring wegvalt. Maasland Aquacultuur blijft wel onze leverancier. Onze klanten blijven dus de vertrouwde kwaliteit houden, maar dan goedkoper!

3. Met de nieuwe naam willen wij benadrukken dat biologische en duurzaam gevangen vis zeer gezond voor mens en natuur is!”

Volgens Arts gaat het team met extra energie met de webwinkel door. “Wij zijn bezig om nieuwe producten en betaalmethoden toe te voegen. Recent zijn er enkele houdbare producten in de winkel bijgekomen, waaronder Biologische Mosselsoep en MSC Zalm in blik.”

Sinds een maand biedt de webshop ook iDeal als betaalmethode aan.

Bezoek de webwinkel op het nieuwe -beveiligde- adres: https://www.gezondeviswinkel.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *