De bossen in met Smaak en Passie en Big Green Egg!


Wij geloven in een wildseizoen!

Daarom organiseren wij van Smaak en Passie, in samenwerking met Big Green Egg Wildfestijn 2012. Op zaterdagmiddag 27 oktober laat Smaak en Passie u, midden op de Veluwe, het wildseizoen ervaren. Met al uw zintuigen: zien, ruiken, horen, maar vooral: proeven!

Natuurgids drs. Arthur Oosterbaan neemt u mee tijdens een workshop ‘eetbare paddenstoelen zoeken’. Om het wild in het echt te spotten, staat de boswachter voor u klaar. Maar het genieten is compleet met de wildbereidingen door Edese topchef Barend Kramer en meesterkok Alain Alders. Tijdens de shows live-cooking op de Big Green Eggs ervaart u de uitzonderlijke mogelijkheden van deze outdoor ovens.

Wat we serveren? Bijvoorbeeld zachtgegaard wild zwijn met gegrild eekhoorntjesbrood. Maar ook hertenbout met gepofte biet, zoete appeltjes van de grill en nog veel meer goeds uit de streek! Compleet met mooie wijnen van Veluwse wijnboerderijen. We beloven een culinaire sensatie in de vrije natuur waarbij we ons warmen aan het kampvuur.

Wildfestijn 2012 vindt plaats op De Ginkelse Heide bij Heidebloemallee in Ede en start om 13.00 uur. De parkeerplaats ligt aan de Verlengde Arnhemseweg weg (N224) ter hoogte van Hectormeterpaaltje 2222. Vanwege de grote belangstelling is het belangrijk dat u zich van tevoren aanmeldt. Want helaas geldt: vol = vol! U meldt zich aan door te mailen naar info@smaakenpassie.nl. Dit kan tot uiterlijk 19 oktober. Na u reservering ontvangt u de factuur. Voor deelname aan Wildfestijn 2012 geldt een all inclusive-prijs van €65,- p.p. Als uw betaling is verwerkt ontvangt u uw reserveringsbevestiging per mail. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.smaakenpassie.nl

Wildfestijn 2012. Wij geloven in een wildseizoen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *