De Halm als reisgenoot met Stop&go

de-halm

Stop&go van De Halm

Elke dag een race tegen de klok? Met Stop&go staat de klok voortaan aan jouw kant. Jij bepaalt wanneer het tijd is voor een Lekkere lunch of een gezonde hap tussendoor. Stop&go voegt zich naar jouw agenda. Vanaf nu is elk moment het juiste moment.

Het idee achter Stop&go is verbluffend eenvoudig. Ontbijtgranen zijn lekker en gezond in de ochtend, maar – en dat wordt wel eens vergeten – ook in de middag en ’s avonds laten ze zich smaken. De Halm ziet in dat het meenemen van een zak muesli en een pak yoghurt in je tas een heel gedoe is. Met Stop&go geen gesjouw. Gewoon een portie die precies aansluit bij de vraag van je maag.

Beker
Stop&go begint bij de fraai vormgegeven beker die in elke tas past. Deze herbruikbare beker lekt niet vanwege zijn goed sluitende schroefdeksel. Onder de deksel tref je een kleine bakje dat perfect in de beker past. Twee compartimenten onder één dak. Zodoende kun je naar persoonlijke voorkeur yoghurt of melk en havermout of een muesli van thuis meenemen.

Op het werk, op vakantie of gewoon onderweg voeg je de inhoud van het bakje bij de inhoud van de beker. Even roeren en smullen maar. In een handomdraai genieten van een smakelijke, voedzame, vezelrijke en gezonde lunchhap. Waar en wanneer u maar wil.

Natuurlijk kun je thuis je Stop&go beker vullen met je favoriete muesli of crunchy van De Halm. Om het nog gemakkelijker te maken, komt De Halm binnenkort met 50 grams portieverpakkingen van nagenoeg alle muesli’s en crunchy’s uit hun brede assortiment.

1

Nieuwsgierig?
Op onze Facebook pagina houden we je op de hoogte.
Na de zomer, dus in september, zal Stop&go in natuurvoedingswinkels, reformwinkels en Ekoplaza’s te verkrijgen zijn.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *