De Lindehof* winnaar publieksprijs HEERLIJK10Daagse

Landelijk beoordeeld op smaak- én sfeerbeleving.

Met maar liefst een gemiddelde van 9,24 wint De Lindehof* (Nuenen) voor de tweede keer de HEERLIJK10Daagse publieksprijs. Met een nipt verschil op de nummer 2: Op de Hej (Sint Geertruid) eindigde met een 9,23. Op de Hej werd afgelopen mei verkozen tot publiekslieveling. Chang-I uit Amsterdam komt als nieuwkomer verrassend binnen op plek 3.

Het restaurant van chef-kok Soenil Bahadoer staat steevast in de top van de HEERLIJK10Daagse. De allereerste editie won hij de publieksprijs en in november 2012 behaalde hij de vierde positie. Afgelopen mei stond hij op de tweede plek, net als bij de HEERLIJK10Daagse Star-edition. Bahadoer reageert blij: "Top dat mijn restaurant De Lindehof als beste van de HEERLIJK10DAAGSE is beoordeeld. Namens het hele team hartelijk dank aan alle gasten voor deze geweldige waardering. Een publieksprijs als deze is waar wij het in de horeca allemaal voor doen. En natuurlijk zie ik u graag weer terug! "

De Lindehof* winnaar publieksprijs HEERLIJK10Daagse

Ster geen garantie voor top notering.
Opvallend is dat er in de landelijke top 10 slechts 5 sterren restaurants staan. Sterker nog in de top 5 staat maar één sterrenrestaurant en dat is dan wel direct de winnaar. “Een beoordeling van Michelin is veel meer gericht op kwaliteit van het geen wat op het bord ligt, de HEERLIJK10Daagse publieksprijs kijkt breder en gaat het om de totaalbeleving.” aldus Arthur Bassant, directeur HEERLIJK.

Grootste editie
Met een recordaantal participerende restaurants was deze editie de grootste tot nu toe. Door de hoge kortingen die opliepen tot ruim 50% op de reguliere menuprijs bezochten culinaire liefhebbers graag de deelnemende restaurants. Dat de restaurateurs hun uiterste best hebben gedaan blijkt uit het gemiddelde van een 8,7 over alle reviews van de gasten.

De Lindehof* winnaar publieksprijs HEERLIJK10Daagse

Dineren bij de winnaars.
Indien je geïnteresseerd bent om voor lage prijzen bij een van de winnaars te gaan lunchen of dineren dan wordt die kans geboden van 6 t/m 15 december. Vanaf zaterdag 23 november start de reservering. Aangezien enkel de winnaars meedoen, is het aanbod beperkt en naar verwachting zal de interesse groot zijn. Reserveren kan via www.heerlijk10daagse.nl.

De landelijke top 10:
1. De Lindehof* 9,24
2. Op de Hej 9,23
3. Chang-I 9,15
4. Augusta 9,14
5. Herberg de Engel 9,13
6. ’t Amsterdammertje* 9,09
7. Mansion Hotel Bos & Ven 9,08
8. ’t Nonnetje* 9,06
9. De Groene Lantaarn* 9,06
10. Calla’s* 9,03

www.heerlijk10daagse.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *