Delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Thuisafgehaald.nl-Bio+

Biologisch bereikbaar voor iedereen….juist met Kerst!

‘Samen delen’….het wordt ons als kind met de paplepel ingegoten. Het is de basis van echte vriendschap. Bij Bio+ vinden we dat er wel weer wat meer vriendschappen gesloten mogen worden. Zo zouden we weer ‘vrienden’ moeten worden van de boeren die elke dag vroeg op staan om onze voeding te produceren. Want weten we allemaal wel waar onze voeding vandaan komt? De maatschappij is ‘het delen’ gedurende de jaren wat verleerd. Gelukkig zien we wel weer positieve ontwikkelingen. Internet maakt het bijvoorbeeld mogelijk om elkaars spullen te lenen, of zelfs een nachtje op andermans bank te slapen.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen!Het is zelfs mogelijk om eten bij elkaar thuis op te halen. Kijk naar de website Thuisafgehaald.nl die het mogelijk maakt om je kookkunsten te delen met mensen bij jou in de buurt. Als kok kun je je maaltijden aanbieden en als afhaler kun je maaltijden in jouw buurt ophalen. De kok kan een actuele maaltijd aanbieden, maar ook een maaltijd op verzoek. Bio+ en Thuisafgehaald.nl hebben onlangs een vriendschap gesloten. Bio+ vindt Thuisafgehaald.nl namelijk een mooi initiatief en de wederzijdse doelstellingen versterken elkaar. Niet alleen omdat je maaltijden kunt delen met buren, het is ook nog eens erg duurzaam én sociaal! Door een ‘vriendschap’ met Thuisafgehaald te sluiten, kunnen we die boodschap gezamenlijk verkondigen.

Wij geloven namelijk dat delen het nieuwe vermenigvuldigen is! Dat is immers ons bestaansrecht. We hebben geen A-merk marketing budgetten, maar door slim samen te werken, te ruilen en te verbinden zijn we al een aantal jaren de snelste groeier in de Nederlandse supermarkt.

Delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Tijdens De Groene Kerst campagne zullen diverse thuiskoks van Thuisafgehaald.nl een maaltijd bereiden met Bio+ producten. Zo kunnen heel veel afhalers van een lekkere, groene maaltijd genieten. Op die manier maken we biologisch bereikbaar voor iedereen….juist met Kerst!

www.degroenekerst.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *