Droogovens: Goedkoopste manier om groente en fruit te bewaren!

Drogen is de oudste conserveringstechniek die er bestaat. Het wordt tegenwoordig niet zo heel veel meer toegepast, terwijl het één van de gezondste, lekkerste en bij uitstek goedkoopste manier is om groente en fruit te bewaren. Aan het eind van de zomer is er een overvloed aan groente en fruit. Het is heerlijk om deze producten te kunnen bewaren in winter. Bovendien is het een duurzame manier om met voedsel om te gaan!

Met een droogoven kunt u op een eenvoudige en veilige manier groente en fruit drogen. Een droogoven werkt veel efficiënter dan het eindeloos drogen van groente en fruit in de zon, of het gebruik maken van een standaard oven. Hierdoor blijven vitamines, mineralen en antioxidanten veel beter behouden. Het drogen in de zon duurt zo lang, dat de voedingswaarde verloren gaat. De luchtomstandigheden(luchtvochtigheid en temperatuur) in uw standaard oven zijn ook niet optimaal voor groente en fruit. Met een droogoven stelt u van te voren de bijbehorende omstandigheden in voor het groente en fruit en zet de oven aan. U heeft verder geen omkijken naar het droogproces. De droogoven levert pure en heerlijke producten. Maak lekkere fruit- en groentechips, gezonde fruit- en groenterepen of geef extra smaak aan uw ontbijt, lunch of avondeten!

Lees ook: 4 tips voor een gezonde leefstijl

Waarom zou u voor de Byzoo Dehydrator DH02 kiezen?

1. Compact. De Byzoo Droogoven DH02 is een compacte voedseldroger die eenvoudig is op te bergen.

2. Volledig Roestvrijstaal. De Byzoo Droogoven DH02 is volledig vervaardigd uit roestvrijstaal. De buitenkant is gemaakt van dik roestvrijstaal met geborstelde finish waardoor hij duurzaam is in het gebruik. De droogtrays zijn gemaakt van SUS304 roestvrijstaal en hierdoor hygiënisch, van hoge kwaliteit, stabiel en eenvoudig te reinigen.

3. Glazen Deur. Dankzij de gedeeltelijk glazen deur kunt u tijdens het droogproces de voortgang controleren zonder de deur te hoeven openen.

4. Horizontale Luchtstroom. De lucht wordt gelijkmatiger verdeeld over de droogtrays dan bij een verticale luchtstroom. Hierdoor zullen de ingrediënten gelijkmatiger drogen.

5. Eenvoudig Display Met Touchpad. Met behulp van het touchpad kunt u eenvoudig de tijd instellen tot 30 uur en de temperatuur van 20° tot 80° C. De droogoven zal automatisch uitschakelen wanneer de ingestelde tijd is afgelopen.

6. Elegant Design. De voedseldroger van Byzoo heeft een strak design. Door het roestvrijstaal gecombineerd met glas en door zijn afmetingen is de Byzoo Droogoven DH02 een elegante voedseldroger.

Lees meer:
Wat is het Prikkelbare Darm Syndroom?
JOOZ Juices

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *